Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Της "δεξιάς πλατφόρμας" το σιδηρούν κιγκλίδωμα



Του Μαρίνου Γκασιάμη
Πριν καλά καλά βγει από το προσκήνιο η «αριστερή πλατφόρμα», μας προέκυψε η «δεξιά πλατφόρμα»…
Αυτή την φορά ο «πονοκέφαλος» θα είναι για την ΝΔ. Η «δεξιά πλατφόρμα» αποτελείται από στελέχη που όσο ήταν εκτός ΝΔ την καθύβριζαν αλλά μόλις τους άφησε να μπουν ο Αντώνης Σαμαράς, άρχισαν να γίνονται πιο φιλελεύθεροι και από τους παραδοσιακούς φιλελεύθερους της δεξιάς.
Κόμιζαν εξάλλου την νεοφιλελεύθερη θεώρηση των πραγμάτων που αν μη τι άλλο είναι εκ φύσεως τυχοδιωκτική και πρεσβεύει την άποψη του «ο θάνατός σου η ζωή μου» και το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Ήταν οι ίδιοι που θεωρούσαν απαραίτητα τα κιγκλιδώματα ώστε το "επικίνδυνο" "πόπολο" να μην έχει πρόσβαση στο δικό του μνημείο. Στο μνημείο που φτιάχτηκε για τα δικά του παιδιά. Ήταν οι ίδιοι που ύψωσαν φράχτη στα σύνορα ώστε να κρατήσουν την "καθαρότητά" τους από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από τις εμπόλεμες περιοχές.
Ευτυχώς για τον λαό δεν έδωσε σε αυτούς τους ανθρώπους το δικαίωμα να κυβερνήσουν και πάλι.
Είδαν όμως όλοι αυτοί, την χρυσή ευκαιρία τώρα να προσπαθήσουν να ελέγξουν και πάλι τη ΝΔ.
Από καρδιάς ευχόμαστε ο κόσμος να στείλει και αυτή την «πλατφόρμα» εκεί που της αξίζει καθώς η αστική δημοκρατία για να λειτουργήσει χρειάζεται και μια αντιπολίτευση χωρίς «πλατφόρμες», κατεβασμένη στο επίπεδο του λαού και σε επαφή με τα θέλω των πολλών και όχι των εκλεκτών.
Σε τελική ανάλυση οι «πλατφόρμες» δεν ταιριάζουν στον λαό ετούτο που χρειάζεται στην παρούσα φάση λύσεις προσγειωμένες και όχι διεκδικητές «οφίτσιον».  

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου