Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η Αθεόφοβη Ν.Δ., φοβάται


Η Αθεόφοβη Ν.Δ., φοβάται

“ Στην απόλυτα απίθανη περίπτωση όμως, που κάποιος πολίτης επέλεγε να δώσει την ψήφο του, βάσει θρησκεύματος, για ποιον ακριβώς λόγο να επιλέξει τον κύριο Σαμαρά, o οποίος η πιο στενή σχέση που φαίνεται να έχει με το σύνολο των αρχών του χριστιανισμού είναι το γεγονός ότι «συνομιλεί» με τον Θεό; ”
Της Λουκίας Χουλιάρα

Η Ν.Δ. πανικόβλητη, ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά! Τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής οικονομικής της πολιτικής και της προμελετημένης διάλυσης του κοινωνικού ιστού, αποτυπώνονται πλέον καθαρά σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση έχει απολέσει τη λαϊκή συναίνεση και η διαφαινόμενη εκλογική συντριβή έχει τρομοκρατήσει το σύνολο του κόμματος!
Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ., προσπαθώντας να διαχειριστεί τις πολλαπλασιαζόμενες κρίσεις, κινείται ερασιτεχνικά και υποπίπτει σε πληθώρα λαθών και ατοπημάτων. Μετά την «υψηλής» έμπνευσης «Θεωρία των 2 άκρων», μετά την καταγέλαστη ψευτοσήμανση συναγερμού για την «επαναστατική κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» και μετά τις φαιδρές εκτοξεύσεις κατηγοριών περί αριστερής τρομοκρατίας, το νέο «εύρημα» του ΝεοΔημοκρατικού brainstorming είναι η καταγγελία της «αθεΐας» Τσίπρα! Η Λ. Συγγρού, με αφορμή την αναφορά του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, εξέδωσε ανακοίνωσή στην οποία αναφέρει ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας».
Αρχικά να υπενθυμίσουμε στους «γκουρού– αυθεντίες» του επικοινωνιακού επιτελείου της Ν.Δ. ότι η ανεξιθρησκία (και η αθεΐα), στη χώρα μας, εξασφαλίζεται από το Σύνταγμα. Να τους ενημερώσουμε στη συνέχεια, ότι το να μην ασπάζεται κάποιος τα θρησκευτικά πιστεύω του χριστιανισμού, σε καμμία περίπτωση δε συνεπάγεται την έλλειψη σεβασμού απέναντι στην πίστη και στη θρησκεία. Να τους διαβεβαιώσουμε τέλος ότι είναι συγκινητική και «ηρωική» η προσπάθειά τους να διαχειριστούν την «αδια-χείριστη» πολιτική κατάσταση, αλλά ότι ο πολίτης- είθισται- να κρίνει βάσει πραγματικών αποτελεσμάτων.
Ο ψηφοφόρος, όσο και αν έχει στο παρελθόν παραπλανηθεί από το σύνολο των κομμάτων που έχουν διαχειρισθεί την εξουσία, βιώνει πλέον έντονα τα επακόλουθα της διακυβέρνησής τους. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η κατακρήμνιση των κυβερνητικών ποσοστών. Θα αποτελούσε σχήμα οξύμωρο κατά συνέπεια, να σοκαριστεί ο ψηφοφόρος από την «αθεΐα» Τσίπρα και να αποφασίσει τι θα ψηφίσει, βάσει των θρησκευτικών πιστεύω του! Και στην απόλυτα απίθανη περίπτωση όμως, που κάποιος πολίτης επέλεγε να δώσει την ψήφο του, βάσει θρησκεύματος, για ποιον ακριβώς λόγο να επιλέξει τον κύριο Σαμαρά, o οποίος η πιο στενή σχέση που φαίνεται να έχει με το σύνολο των αρχών του χριστιανισμού είναι το γεγονός ότι «συνομιλεί» με τον Θεό;

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου