Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ραιδεστινός: «Ευθύνη του Δημάρχου η επανεγγραφή των απολυμένων στα μητρώα»


REDESTINOS

Να αναλάβει τις δεσμεύσεις και να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επανεγγραφή των 36 απολυμένων πια εργαζόμενων στ0 μητρώο μισθοδοτουμένων, καλεί το Δήμαρχο Κέρκυρας,, ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ» Γιώργος Ραιδεστινός.
Με δηλώσεις του την Τετάρτη, ο κ. Ραιδεστινός υποστήριξε ότι είναι καθαρά θέμα πολιτικής απόφασης και βούλησης, ενώ ανέφερε ότι έχει ευθύνη ο Δήμαρχος να δώσει γραπτή εντολή στους υπαλλήλους να προχωρήσουν τη διαδικασία. « Δε μπορεί η δημοτική αρχή να υπεκφεύγει και να ξεγλιστράει όπως έγινε με το «λάθος» που έσβησε τους εργαζόμενους από τα μητρώα μισθοδοσίας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παραίτηση Διευθύντριας Προσωπικού
Μέσα σε όλα αυτά, εντύπωση προκαλεί η είδηση που έφερε στη δημοσιότητα την Τρίτη η εφημερίδα «Ενημέρωση» ότι η Διευθύντρια Διοίκησης του Δήμου Κέρκυρας Χριστίνα Κωστελέτου «παραιτήθηκε υπό το βάρος των πρόσφατων γεγονότων και  σε συνδυασμό με την κατάσταση στις Υπηρεσίες του Δήμου, διατηρεί "κενό γράμμα" την πρόσφατη απόφαση της επείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η Διευθύντρια Διοίκησης τα βρόντηξε τη Δευτέρα (28/1) το πρωί δηλώνοντας παραίτηση, επικαλούμενη λόγους υγείας, που αποδίδονται στην πίεση που ένιωσε από τα γεγονότα των ημερών». Τονίζεται ακόμη, ότι «η εμπλοκή που δημιουργείται οφείλεται στο ότι και η αναπληρώτριά της απουσιάζει σε άδεια, κι έτσι οι απολυμένοι εξακολουθούν να είναι διαγραμμένοι από το μητρώο μισθοδοτουμένων του Δήμου, παρά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

CORFUTIME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου