Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΧΑΡΑΤΣΙ: Όλα τ’ αλλάζει ο καιρός, όλα θα τα ρημάξει…*


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκτέθηκαν οι διοργανωτές της κινητοποίησης διαμαρτυρίας για την επιβολή του διπλού χαρατσιού.
Ο μεν Έφορος, έναντι του οποίου έγινε η παράσταση ολίγων «προθύμων», απόρησε αποδίδοντας ευθύνες στο Δήμο, λέγοντας ότι…ουδέποτε οι Υπηρεσίες του απευθύνθηκαν σ’ αυτόν για το θέμα κατά το πρόσφατο παρελθόν!
Η χθεσινή ήταν η πρώτη φορά κι αναρωτιέται κανείς, γιατί;
Τα πράγματα περιπλέχθηκαν όταν συμπολίτης εκ των συγκεντρωμένων είπε ενώπιον όλων (σ. και του Εφόρου) πως το λάθος, που υπαιτιότητι του Δήμου χρεώθηκαν παραπάνω οι καταναλωτές, έχει ήδη διευθετηθεί και αναμένεται η διόρθωση να διαπιστωθεί με την έκδοση των επόμενων λογαριασμών!
Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε δυο τινά μπορεί να συνέβησαν.
Και τα δυο επιλήψιμα.
Είτε η δημοτική Αρχή που πήρε την πρωτοβουλία, πιάστηκε για μια ακόμα φορά αδιάβαστη και μάλιστα για το ίδιο θέμα, που είναι και υπόλογη. Είτε γνωρίζοντας την ευτυχή, εν πάσει περιπτώσει εξέλιξη, σχεδίασε μια κινητοποίηση «προθύμων» ώστε να εισπράξει τα αποτελέσματα ως το προϊόν της αγωνιστικής της παρουσίας.
Όσο για την πεποίθηση ότι δηλ. η αγωνιστική στάση του Τρεπεκλή αποτελεί απόδειξη επιτυχίας μιας μετωπικής «γραμμής» στη βάση της διεκδίκησης λύσεων στα καθημερινά, λαϊκά προβλήματα, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, μόνον ως ψευδαίσθηση μπορεί να ιδωθεί…

*… μα οι κλέφτες που παραφυλάν του παίρνουνε χαράτσι
Από το ομώνυμο τραγούδι του Ν. Παπάζογλου

paganeli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου