Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Και το 2014... "Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη"



Όπως το 2011, όπως το 2012, όπως το 2013.
Έτσι και το 2014, ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον φινλανδό πρωθυπουργό, Γ.Κατάινεν, ότι " Η Ελλάδα το 2014 επιστρέφει στην ανάπτυξη". 
Με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ - που αμφισβητούνται και υπάρχουν μελέτες που λένε ότι δεν αποτυπωνει όλη την αλήθεια - να λένε ότι Στο 28% η ανεργία στην Ελλάδα -Είμαστε πρωταθλητές στην ΕΕ.
Με την φτώχεια να έχει εξαπλωθεί Στο 34,6% η φτώχεια στην Ελλάδα - 3.795.100 ασφυκτιούν στην Ελλάδα του "πρωτογενούς πλεονάσματος".
Με το σύστημα Υγείας σε πλήρη κατάρρευση, με τους μισθούς και τις συντάξεις να έχουν συρρικνωθεί στο 1/3, σε σχέση με το 2009. Με την Δημόσια παιδεία να υπολειτουργεί, με την γραφειοκρατία να απαιτεί πενταπλάσια έγγραφα από ένα πολίτη, από ότι απαιτούσε πριν αρχίσει η περίφημη "πάταξη της γραφειοκρατίας". Με τα ατομικά δικαιώματα να βρίσκονται σε πλήρη αναστολή. Με το Σύνταγμα να γίνεται λάστιχο, σύμφωνα με τις ορέξεις του κάθε Βενιζέλου.
"Η Ελλάδα επιστρέφε στην ανάπτυξη το 2014"!!! Μετά τις εκλογές υποθέτουμε!!!
Όπως το 2012, που ¨οι θυσίες είχαν πιάσει τόπο", "το κούρεμα είχε σώσει τη χώρα", τότε που είχε "έρθει η ώρα για διαπραγματεύσεις" και "δεν θα υπάρξουν άλλες θυσίες".
Για να έρθει η καταιγίδα που σάρωσε τα πάντα μετά την εκλογική επικράτηση των τριών κομμάτων που έστησαν την συγκυβέρνηση.
Ο Α.Σαμαράς πιστεύει ότι απευθύνεται σε μια "διαχειρίσιμη μάζα", πιστεύει ότι με την συνδρομή των κρατικοδίαιτων μεγαλοκαναλαρχών και εκδοτών, θα οδηγήσει τον Ελληνικό λαό στην κάλπη με τον φόβο του άγνωστου και την σιγουριά του "ηγέτη" που "σώζει" την χώρα.
Πιστεύει ότι η εικονική πραγματικότητα που χτίζουν θα επικρατήσει της αλήθειας, της πραγματικότητας που ζεί η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Χρέος μας η ανατροπή τους.
Η απομόνωση όλων όσων προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή μας αλλού.
Νίκη του λαού, καταδίκη αυτής της πολιτικής παντού.
Στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στην Ευρωβουλή.

http://kinisienergoipolites.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου