Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

11 Απριλίου έρχεται στην Κέρκυρα ο Δ. Κουτσούμπας


koutsoympas

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στην Κέρκυρα, σε περίπου ένα μήνα(11 Απριλίου), σε κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος, στο Πεντοφάναρο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ:
"Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο. 
Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα και τις υποσχέσεις των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου. Αρκετά πλήρωσε για την κρίση τους, τα κέρδη των επι-χειρηματικών ομίλων, την ένταξη και την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ με αφορμή και τις εκλογές εντείνει τις προσπάθειες για την ενημέρωση των εργαζομένων με κάθε τρόπο, με συσκέψεις , περιοδείες , ομιλίες. Θέλει να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ παντού, σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σε κάθε χωριό και γειτονιά. Θέλουμε να συζητήσουμε το πολιτικό πλαίσιο αυτών των εκλογών. 
Σε αυτό το πλαίσιο είναι ενταγμένη η παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συντρόφου Δημήτρη Κουτσούμπα στο νησί μας, στις 11 Απρίλη σε κεντρική προεκλογική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πεντοφάναρο. 
Καλούμε τους εργαζόμενους, ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση να συστρατευτούν με το ΚΚΕ, να το ενισχύσουν αποφασιστικά στις επερχόμενες εκλογές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου