Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ διασύρουν τηλεοπτικά τον Φ. Κρανιδιώτη


Ο Φαήλος Κρανιδιώτης

“ «Όποιον βλέπετε να βγαίνει έξω τον βαράτε για να μπαίνει σπίτι. Είναι η τακτική σας αυτή. Όποιον σηκώνει κεφάλι να τον βάζετε κάτω. Δεν θα το δείτε από τις καθαρίστριες αυτό το πράγμα. Δεν θα μας λυγίσετε», τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος των καθαριστριών στον Φαήλο Κρανιδιώτη ”

Δεν είδε να πέφτει ξύλο σήμερα το πρωί το στέλεχος της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, γεγονός που προκέλεσε την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, Ευαγγελίας Αλεξάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστήριξε ότι «Δεν βλέπω να πέφτει ξύλο. Βλέπω κάποιους να σπρώχνουν και κάποιους να απωθούν για να περάσουν μέσα», για να τον διακόψει ο παρουσιαστής της εκπομπής και να πει «Λουλούδια τους δίνουν;». Τον λόγο πήρε η Ευαγγελία Αλεξάκη, η οποία τόνισε ότι «Να έρθει ο κ. Κρανιδιώτης να δει τα χέρια και τις πλάτες μας που είναι μαύρες και να τα αφήσει αυτά. Δεν λέμε ψέματα».
«Δεν είπα ότι λέτε ψέματα. Λέω αυτό που βλέπω», είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, για να προσθέσει «Ξέρετε καμιά υπηρεσία στον κόσμο που να αφήνει τους διαδηλωτές να μπουν μέσα η αστυνομία;». Η Ευαγγελία Αλεξάκη διέκοψε εκ νέου τον Φαήλο Κρανιδιώτη λέγοντας ότι «Όποιον βλέπετε να βγαίνει έξω τον βαράτε για να μπαίνει σπίτι. Είναι η τακτική σας αυτή. Όποιον σηκώνει κεφάλι να τον βάζετε κάτω. Δεν θα το δείτε από τις καθαρίστριες αυτό το πράγμα. Δεν θα μας λυγίσετε».
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, υπογράμμισε ότι «Αν σήκωσαν χέρι πάνω σας αυτό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο», αλλά επανέλαβε τα περί σπρωξίματος – απώθησης. «Από που να μας διώξουν; Από το σπίτι μας; Εμείς πληρώνουμε για όλα αυτά», τόνισε η εκπρόσωπος των καθαριστριών, για να προσθέσει ότι «Ο λαός πεινάει, ο κόσμος αυτοκτονεί, οι άνεργοι αυξάνονται και όλοι οι άλλοι είναι στα συσσίτια και εσείς ακόμα κοιμάστε και λέτε ότι θα φτιάξετε τη χώρα. Πως θα τα κάνετε αυτά; Όταν οι άνθρωποι θα έχουν πεθάνει;»
«Νομίζατε ότι θα κλειστούμε μέσα στα σπίτια μας και θα χαθούμε μέσα στη θλίψη», συνέχισε η Ευαγγελία Αλεξάκη. «Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Θα σας δείξουμε ότι οι καθαρίστριες είναι αγωνίστριες. Ανοίγουν έναν τάφο και πετούν μέσα ζωντανούς ανθρώπους. Αυτό κάνουν. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα».

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου