Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ε, δεν τους έριξαν και βιτριόλι...



του Πέτρου Κατσάκου

Κάτι το μπόνους των 500 ευρώ, κάτι η αγανάκτηση ορισμένων νεαρών κυριών της δημοσιογραφίας, ήρθε και ξύπνησε το φιλότιμο των ροπαλοφόρων του Δένδια και μπήκε λίγη τάξη επιτέλους σε αυτόν τον τόπο που μήνες τώρα ταλαιπωρείται από μια χούφτα «υστερικές συνδικαλίστριες».
Ναι, αυτούς τους «θηλυκούς κηφήνες» του Δημοσίου που, όπως είχε προ ημερών καταγγείλει και η Σοφία Βούλτεψη, πού τις έχανες, πού τις έβρισκες, ξημεροβραδιάζονταν στα κυλικεία πίνοντας καφέδες εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων. Τέλειωσαν επιτέλους τα αστεία και η ανοχή στις φωνασκούσες μειοψηφίες. Τέλος και οι αστυνομικές ευγένειες του στιλ «δώστε μου πίσω σας παρακαλώ, κυρία μου, το γκλομπ». Δεν μπορούν δέκα «υστερικές» με τις ντουντούκες τους να αναστατώνουν κάθε μέρα ολόκληρη Αθήνα για 500 ψωροευρώ. Δίνεις λοιπόν 500 ευρώ στους κατάλληλους ανθρώπους και καθαρίζεις για λογαριασμό του Στουρνάρα, του Κυριάκου και της νεοφιλελεύθερης δημοσιογραφίας. Έδωσε και η κυρία πίσω το γκλομπ στον ένστολο κύριο και τώρα ψάχνει στις τσέπες της το τάλιρο για το εισιτήριο του Άδωνι στον Ευαγγελισμό. Γιατί εκεί είναι η θέση των φωνασκούντων που έχουν και την απαίτηση να συναντήσουν κοτζάμ υπουργό. Στο νοσοκομείο και όχι στα υπουργεία, στα δημαρχεία και στις εφορίες. Του πρωτογενούς πλεονάσματος θα γίνεται πλέον, κυρίες μου, και σε όποιον αρέσει.
Για τους υπόλοιπους, ο δρόμος για τη Βόρεια Κορέα είναι ανοιχτός και να μας γράφει. «Δεν μπορεί πάντα να κερδίζουν οι μειοψηφίες που φωνάζουν πιο δυνατά» έγραφε με αγανάκτηση τις προάλλες η συνάδελφος και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός. Από δω και στο εξής θα κερδίζουν οι μειοψηφίες με τα γκλομπ, να λυτρωθούν επιτέλους και οι καημένοι οι καταστηματάρχες της Καραγιώργη Σερβίας που κοντεύουν να βάλουν λουκέτο εξαιτίας των «υστερικών», που με τις ντουντούκες τους διώχνουν τόσους μήνες την πελατεία. Και στο κάτω-κάτω μην το κάνουμε και θέμα τώρα, αφού μερικές ψιλές έπεσαν, λίγο σπρωξίδι και ολίγη κλωτσοπατινάδα. Μην αρχίσουν και οι συριζαίοι τώρα τις δικές τους υστερίες. Δεν τους έριξαν και βιτριόλι, όπως έριχναν κάποτε στις Κούνεβες...

 http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου