Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Θερμή» υποδοχή στον Ν. Δένδια στο Ληξούρι


dendias kefalonia

Ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια και σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ήρθε αντιμέτωπος με οργισμένους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Αντιμέτωπος με οργισμένους κατοίκους της Κεφαλονιάς βρέθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί.
Εξαγριωμένοι κάτοικοι του νησιού άρχισαν να τον «γιουχάρουν» καθώς ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους στο Ληξούρι με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια.
«Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 4 εκατομμύρια για να πιάσεις τον Ξηρό και εδώ οι άνθρωποι να μη μπορούν να μπουν στα σπίτια τους, να έχει πέσει το λιμάνι και να μην κάνετε τίποτα», είπαν, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενοι στον κ. Δένδια οι κάτοικοι.
Σημειώνεται ότι ο κ. Δένδιας μετέβη αρχικά στο Ληξούρι, όπου επισκέφτηκε σημεία στα οποία σημειώθηκαν ζημιές από τη σεισμική δραστηριότητα, όπως το λιμάνι της πόλης, σχολικά κτίρια και το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο.
Στη συνέχεια μετέβη στο Αργοστόλι, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Περιφέρειας (ΣΟΠΕ), που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΤΕΙ Κεφαλονιάς.
Τέλος, επισκέφθηκε την έδρα της περιφερειακής ενότητας Κεφαλληνίας - Ιθάκης, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ευστάθιο - Σωτήριο Κουρή.

CORFUPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου