Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πήρε 10.000 δολάρια από την ΕΡΤ για δύο μήνες μετεκπαίδευσης και για «ευχαριστώ» την έκλεισε (δείτε το ντοκουμέντο)


Κεδίκογλου

Περίπου 10.000 δολάρια για λιγότερους από δύο μήνες στοίχισε το 1995 στην ΕΡΤ, δηλαδή στους έλληνες φορολογούμενους, η…μετεκπαίδευση του σημερινού κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στο CNN, το οποίο εδρεύει στην Ατλάντα των ΗΠΑ. 
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr, για το διάστημα από 23 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 1995 χορηγήθηκαν στον κ. Κεδίκογλου 3.990 δολάρια ως αποζημίωση κι άλλα 5.600 δολάρια για 56 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο β’ κατηγορίας.
Το «τουριστικό» πακέτο, μάλιστα, είχε αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο «TRAVEL PLAN» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι στη σχετική απόφαση δεν ορίζεται για τον κ. Κεδίκογλου χρονική δέσμευση απόσβεσης της μετεκπαίδευσης, δηλαδή υποχρεωτικής παραμονής στην ΕΡΤ μετά από αυτή, όπως συνέβαινε με άλλους μετεκπαιδευόμενους. Ποιος ξέρει, ίσως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έμαθε τα μυστικά της…μονταζιέρας στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το «ευχαριστώ» του, εξάλλου, στην ΕΡΤ ήταν να ανακοινώσει το κλείσιμό της τον περασμένο Ιούνιο…

Δείτε το ντοκουμέντο



Κεδίκογλου

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου