Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Στις 23 Φεβρουαρίου βγάζει υποψήφιο Δήμαρχο



Αναβολή για την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας, που θα στηριχτεί από το κόμμα.
Τρεις εκτός απροόπτου οι υποψήφοι: Νικολούζος, Ραιδεστινός, Τσούκας.  
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μάλιστα, η τοπική οργάνωση του κόμματος, "την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί σε όλες τις Οργανώσεις Μελών η ψηφοφορία για την επιλογή του προσώπου που θα αποτελέσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς την Αυτοδιοικητική μας Παράταξη για να ηγηθεί αυτού του μεγάλου αγώνα ανατροπής, ως υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας".

Το πλήρες κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:  
"Τρείς μόλις μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές, η κυβέρνηση επιδίδεται σε συνεχή πραξικοπήματα προκειμένου να περιορίσει την επερχόμενη βέβαιη καταδίκη των μνημονιακών πολιτικών της.
-         Μετέθεσε (παρανόμως και παρά την ρητή πρόβλεψη του «Καλλικράτη») την ημερομηνία των εκλογών. 
-         Αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών που ζουν επί χρόνια στη χώρα μας και έχουν νόμιμο δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. 
-         Συντηρεί επικοινωνιακά τη συζήτηση για το χωροταξικό του «Καλλικράτη» καλλιεργώντας, μέχρι προχθές κιόλας, «σενάρια» για αλλαγές της τελευταίας στιγμής και παίζοντας με την αγωνία των κατοίκων της Κέρκυρας και των άλλων νησιών για την ανάγκη να σπάσει ο Δήμος!   
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πυλώνας της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να μετατρέπεται σε πεδίο μικροπολιτικών κυβερνητικών σχεδιασμών και επικοινωνιακού παιχνιδιού στις πλάτες των δημοτών. Οι απαράδεκτες κυβερνητικές κινήσεις πανικού, δεν θα αποτρέψουν την ανάγκη και τις διεργασίες συγκρότησης ενός ευρύτατου μετώπου ανατροπής στα δημοτικά πράγματα της Κέρκυρας. Μετώπου για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, της μνημονιακής κυβέρνησης, και των τοπικών εκφραστών της. Μετώπου για την υλοποίηση ενός σχεδίου κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας από μία κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, από μία κυβέρνηση της Αριστεράς. Μετώπου για την επιβίωση της Αυτοδιοίκησης, και στη συνέχεια τον επαναπροσδιορισμό της σε νέες βάσεις.   
Οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα, και η Νομαρχιακή Επιτροπή, συζητούν και δρομολογούν τις διαδικασίες για μια ανατρεπτική και νικηφόρα παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά πράγματα του νησιού μας.   
Παρά τις κυβερνητικές παλινωδίες, που μας υποχρέωσαν να μεταθέσουμε κατά μια εβδομάδα τον προγραμματισμό μας, προχωράμε δυναμικά, δημοκρατικά, με συστράτευση των μελών, των στελεχών, των υγειών δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας.   
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί σε όλες τις Οργανώσεις Μελών η ψηφοφορία για την επιλογή του προσώπου που θα αποτελέσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς την Αυτοδιοικητική μας Παράταξη για να ηγηθεί αυτού του μεγάλου αγώνα ανατροπής, ως υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας".

CORFUPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου