Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στην ΕΡΑ Ζακύνθου!!!



Η κινητοποίηση ήταν άμεση... Η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου απαίτησε την άμεση επασύνδεση του ρεύματος στον χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΡΑ και αυτό έγινε μέσα σε λίγες ώρες μετά από έντονες πιέσεις. 
Όλα επανήλθαν λοιπόν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ με τη συμπαράσταση των αλληλέγγυων που διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στον αγώνα για να παραμένει ανοικτή η ΕΡΑ Ζακύνθου, έφτασαν έξω από την Περιφέρεια και την ΔΕΗ και απαίτησαν την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.
Μάλιστα στο πλαίσιο της πίεσης βγήκε και εξής εκπληκτικό σύνθημα το οποίο φώναξαν οι διαδηλωτές προς τις αρχές... "Διαγραφή του χρέους οριστική, ν' ανοίξουμε ΕΡΤ και ΕΟΠΥΥ".
Η άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην ΕΡΑ Ζακύνθου αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιτυχία των εργαζομένων της ΕΡΤ που δεν το βάζουν με τίποτα κάτω και επιμένουν στον αγώνα για δικαίωση και επαναλειτουργία της ΕΡΤ εδώ και οκτώ μήνες. Συγχαρητήρια στους ηρωικούς συναδέλφους μας και στους αλληλέγγυους που δίνουν τεράστια δυναμική στον αγώνα.

http://ert-proini-enimerosi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου