Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Με διαδικασιες ...φαστ τρακ η κυβέρνηση κλείνει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ


Με διαδικασιες ...φαστ τρακ η κυβέρνηση κλείνει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ

--Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός, προτού καν δημοσιευθεί ο σχετικός νόμος, έδωσε ήδη εντολή να μπει λουκέτο σε όλα τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ 
– Οι εργαζόμενοι περιφρουρούν τις μονάδες

Κατεπείγον έγγραφο από τον πρόεδρο του οργανισμού για κλείσιμο των ιατρείων από σήμερα και πριν την δημοσίευση του νόμου Γεωργιάδη στην εφημερίδα της κυβέρνησης.
Γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου την Παρασκευή και το Σάββατο.
Το κλείσιμο των ιατρείων και η παράδοση του υλικού πρέπει να γίνει από σήμερα Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου !!!
Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα ιατρεία

Tο σχετικό έγγραφο που παρέλαβαν οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ

Αθήνα 13.2.2014
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Αριθ.Πρωτ. : οικ. 5937
ΠΡΟΣ
1. Τους Διευθυντές των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ
2. Τους Διευθυντές των Νομαρχιακών και Τοπικών Μονάδων Υγείας
Κοινοποίηση :
1. Γρ. Προέδρου
2. Γρ. Αντιπροέδρου Α΄
3. Γρ. Αντιπροέδρου Β΄
ΘΕΜΑ :
Οδηγίες για την παράδοση και παραλαβή του πάσης φύσης υλικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ
Σχετ. :
Το Δ11α/οικ.1757 έγγραφο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού εγγράφου και για την ομαλή και ασφαλή παράδοση των υγειονομικών δομών και του πάσης φύσης υλικού, σας ενημερώνουμε ότι :
Με ευθύνη των Διευθυντών των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ, που θα επιβλέπουν όλη τη διαδικασία, οι επιτροπές παραλαβής πρέπει να αρχίσουν τη διαδικασία παραλαβής, από τις αντίστοιχες επιτροπές παράδοσης των κτιρίων από Παρασκευή 14.2.14 και να έχει ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17.2.14.
Η παραλαβή των κτιρίων θα αρχίσει από τους μικρότερους σχηματισμούς (αποκεντρωμένα ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία κλπ) και θα ολοκληρωθεί με την παραλαβή των Τοπικών και Νομαρχιακών Μονάδων Υγείας. Επισημαίνεται ότι κάθε σχηματισμός που παραλαμβάνεται θα πρέπει να ασφαλίζεται με ευθύνη των Διευθυντών των ΠΕ.ΔΙ. και της επιτροπής παραλαβής.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με ευθύνη των Διευθυντών των ΠΕ.ΔΙ. θα αποστέλλεται καθημερινά ενημέρωση για την πορεία παραλαβής των δομών στην ηλεκτρονική διεύθυνση president@eopyy.gov.gr.
Καλούνται οι Διευθυντές των Μονάδων Υγείας να συμβάλλουν στην υλοποίηση των ανωτέρω, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά από το Νόμο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

ertopen-thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου