Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Καλή επιτυχία Κέρκυρα!!!


Την Τρίτη 23/2 ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και 9μελής ομάδα εργασίας, παρουσιάζουν στην Αθήνα την υποψηφιότητα της Κέρκυρας για πολιτιστική πρωτεύουσα 2021.



Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου θα γίνει σε ξενοδοχείο της Αθήνας η παρουσίαση της υποψηφιότητας της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της διαδικασίας προεπιλογής των υποψηφίων πόλεων που θα περάσουν στη δεύτερη και τελική φάση για την ανάδειξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.
Η 9μελής ομάδα παρουσίασης της υποψηφιότητας με το Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο θα συμμετάσχει στη διαδικασία ενώπιον Ευρωπαίων και Ελλήνων κριτών η οποία θα διαρκέσει 30 λεπτά, ενώ στη συνέχεια οι κριτές διαθέτουν 45 λεπτά για την υποβολή ερωτήσεων.
Στη διαδικασία προεπιλογής μετέχουν συνολικά 14 πόλεις, ενώ η παρουσίαση γίνεται με αλφαβητική σειρά, με πρώτη την Κέρκυρα (Corfu).
Οι πόλεις που θα προεπιλεγούν θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στις 5.30 το απόγευμα, στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Η τελική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους με την ανάδειξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου