Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Πένθιμα ηχούν οι καμπάνες στον Περισσό



παπαλάμπραινα
Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, η Κ.Ε. του ΚΚΕ στην επόμενη συνεδρίασή της θα συζητήσει το τεράστιο ζήτημα της σχέσης των διάσημων Μπόλεκ και Λόλεκ. Θα διερευνήσει αν είχε στοιχεία ομοφυλοφιλίας. Σε αυτή την περίπτωση θα καταγγείλει τα αγαπημένα των κομμουνιστών κινούμενα σχέδια και θα εκδώσει ιστορική καταδικαστική απόφαση. 
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τη θέση του ΚΚΕ για το Σύμφωνο Συμβίωσης, που χτες το καταψήφισε στη Βουλή και άκρη δεν βγάζω... Αν κατάλαβα καλά, μας λέει τι να κάτσω να υπερασπιστώ τους καταπιεσμένους, αφού είναι καταπιεσμένοι έτσι κι αλλιώς... «Η μεγάλη πλειοψηφία και αυτών των ανθρώπων υφίστανται και θα υποστούν τις συνέπειες αυτής της πολιτικής, όπως και οι υπόλοιποι» 
Το ένα_είναι__το_κόμμα έχει πάντα (και κοάλα) μια σαφή εξήγηση. «Εάν δεν υπήρχε το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ετερόφυλα ζευγάρια, δεν θα έμπαινε ζήτημα καταδίκης της Ελλάδας» με βάση την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λέει το ΚΚΕ και καθαρίζει και με τις ευρωπαϊκές επιταγές για δικαιώματα...
Άσε που μας υπενθυμίζει και τις σχέσεις εξάρτησης και την καταπίεση κατά τη συμβίωση. Αυτά παθαίνουμε δέσμιοι της ικανοποίησης της σεξουαλικότητας ή της ανάγκης για συμβίωση... Μόνο το Κόμμα απελευθερώνει!
Να κρατήσουμε επίσης την τοποθέτηση του βουλευτή Συντυχάκη: «Εμείς ως κόμμα διαφωνούμε. Δεν μπορεί μια ιδιωτική υπόθεση να θεσμοθετείται. Με την ίδια λογική για κάθε μορφή συμβίωσης, όπως οι οικονομικοί μετανάστες, για παράδειγμα, ή οι φοιτητές, που συγκατοικούν για οικονομικούς λόγους, θα πρέπει να θεσμοθετείται και ένα σύμφωνο συμβίωσης»... «Λένε ότι τα φύλα δεν γεννιούνται, αλλά γίνονται. Φύλο δεν είναι αυτό που είμαστε, αλλά αυτό που επιτελούμε. Δηλαδή, δεν γεννιέσαι άνδρας ή γυναίκα. Στην πορεία της ζωής σου αποφασίζεις αν θα είσαι άνδρας ή αν θα είσαι γυναίκα. Οι θεωρίες μάλιστα αυτές εξειδικεύονται στο σύνθημα "είμαι ελεύθερος ή ελεύθερη να δοκιμάσω και μετά να επιλέξω σεξουαλική ταυτότητα". Είναι άκρως αντιεπιστημονικές, ισοπεδωτικές και αντιδραστικές θεωρίες, που απορρίπτουν τις βιολογικές κατηγορίες άνδρας-γυναίκα, τον διαχωρισμό με βάση το φύλο. Φτάνουν στο σημείο να λένε πως είναι πλάνη το να ανήκει ο άνθρωπος σε ένα φύλο. Σαν να λέμε ότι όταν γεννιέται ένα παιδί το γράφουμε στο ληξιαρχείο ως παιδί και αργότερα από μόνο του θα καθορίσει το φύλο του.» Σιγά που θα παραβγεί η κάθε επισ΄τημη στη μία και μόνη αλήθεια του Κόμματος.
Μόνο ότι «το σύμφωνο συμβίωσης είναι μια απάτη - νόμος είναι το δίκιο του ετεροφυλόφιλου εργάτη» δεν μας είπαν οι αγορητές του ΚΚΕ στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου.
Γι' αυτό όσοι και όσες περάσετε σήμερα από τον Περισσό μην αναρωτηθείτε τι είναι οι ήχοι που σχίζουν τους αιθέρες... Είναι οι πένθιμες καμπάνες του ΚΚΕ!
* Ο τίτλος είναι «κλεμμένος» από την τελευταία φράση του Χρ. Καραγιαννίδη κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή
 http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου