Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Βασανίζοντας 200 καστανάδες στην UBS



Άιντε μετά να μην πιστεύεις τις θεωρίες συνωμοσίας. Θα σας παραθέσω τα στοιχεία και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα για τα ανήκουστα που συνέβησαν και συμβαίνουν μέχρι σήμερα -μια βδομάδα συμπληρώνεται-, σε τούτη την μεριά του πλανήτη.
του Απόστολου Λυκεσά
Την περασμένη Παρασκευή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ετοιμαζόταν από το πρωί να πάει το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους  για ν’ ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το σκεφτόταν, πως θα καμπάρντιζε δίπλα στον πρώην αντιδήμαρχο οικονομικών του Παπαγεωργόπουλου τον κ. Μιχάλη Ζορπίδη -που είναι τώρα πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου-, πως θα πατήσει το κουμπί να ανάψουν τα φωτάκια να λάμψει ο τόπος και, κυρίως, τα «τσαντίρια από την Υεμένη» όπως τα περιέγραψε χθες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, τα αντίσκηνα ντε, που καμώνονται το σκηνικό για την γέννηση του Θεανθρώπου και στα οποία δεν θα έμπαιναν ούτε πρόσφυγες από την Χομς.
Την ίδια στιγμή, κι ενώ προχωρούσε το γλυκό χειμωνιάτικο βράδυ, εξελισσόταν το βδελυρό και αποτρόπαιο σχέδιο της κυβέρνησης, της πρώτης φοράς αριστερά, εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της επιχειρηματικότητας, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κυρίως, στα ιερά και όσια, της Αγίας Τράπεζας, της ιδιωτικής περιουσίας.
Προκειμένου να δημιουργηθεί επικοινωνιακός αντιπερισπασμός και να συγκαλυφθεί το μεγάλο έγκλημα  τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκαν; Στήθηκε, σκηνοθετήθηκε με Αγγελοπουλική μαεστρία, ένα επεισόδιο στην πλατεία Αριστοτέλους, στο οποίο συμμετείχαν εν πλήρη αγνοία, εφτά αστυνομικοί, οι οποίοι, μπορεί να ήταν και μεταμορφωμένοι συριζαίοι, παραμένει αδιευκρίνιστο να ανεπιβεβαίωτο ακόμη, και άρχισαν να αμπώχνουν έναν καστανά, ενώ το πλήθος αντί να γίνει όχλος καθόταν και έβγαζε σέλφι για να καταγγείλει δήθεν την αστυνομική βαρβαρότητα. Σημειωτέον ότι ο καστανάς είχε χρέη και δεν είχε άδεια να καψαλίζει τα παντέρημα καστανάκια Βοίου, στοιχεία ικανά και ήδη αρκετά για να μην ασχοληθεί κανένας μαζί του.
Παρά ταύτα έγινε μέγα τζέρτζελο, άναψαν τα τουίτερ, όπως σχολίασε εκ των υστέρων ο δήμαρχος, οποίος επίσης δεν πήρε πρέφα, δεν ανθίστηκε, το επεισόδιο και, κυρίως, την συνωμοσία, εκτός και είναι κι αυτός μέρος της, αν και μάλλον απίθανο.
Διότι, όπως έγινε εκ των υστέρων γνωστό, αλλά αποσιωπήθηκε πλήρως, την ίδια ώρα που ο καστανάς σερνόταν στο λερό πεζοδρόμιο, στηνόταν κανονικό πάρτι βασανιστηρίων πάνω στα αστραφτερά δάπεδα μιας Τράπεζας του κέντρου της Αθήνας.
Ένα τσούρμο από εισαγγελείς, αστυνομικούς και οικονομικούς επιθεωρητές, όλοι κοκκινοφρουροί, που μπροστά τους οι διάβολοι του Πολ Ποτ ήταν αγγελούδια στη χριστουγεννιάτικη φάτνη, έκαναν ανήκουστα πράγματα και απίστευτα θαύματα.
Όσα συνέβησαν δεν μπορεί να τα συλλάβει ανθρώπου νους. Έδεσαν και φίμωσαν τους σεκιουριτάδες της Τράπεζας και τους άφησαν χωρίς νερό και φαγητό κι ας ήταν παραδίπλα το Αλάτσι. Ξεκοίλιασαν τις βελουτέ κουρτίνες και τους υπολογιστές με μανία τέτοια που δεν είχε ούτε ο Καμίλο Σιενφουέγκο όταν αποπατούσε στα χρυσά αποχωρητήρια των καζίνο της Αβάνας. Κι αυτά που σας αποκαλύπτω ήταν μόνο το σκηνικό. Διότι, είναι απερίγραπτος ο βαθμός κτηνωδίας που επιδείχθηκε σε 200, ναι σε 200 προβεβλημένα άτομα, τι πρώην υπουργούς να σας αναφέρω, τι επιχειρηματίες, και τηλεπερσόνες και ηθοποιούς και τραγουδιστές, τον αφρό της κοινωνίας, ο οποίος αφρός, σημειωτέον, δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο κράτος και επειδή δεν χρωστάει, έχει απλώς παχιές καταθέσεις, γεγονός που μέχρι τώρα ξυπνούσε την κοινωνική μνησικακία αλλά μέχρι εκεί. Αλλά, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής που τους μάντρωσαν οι ανωτέρω, τους ξυλοκόπησαν, τους έβαλαν να γλύφουν το δάπεδο που ευτυχώς είχε ξεπλυθεί από την παρκετίνη, αλλιώς θα δηλητηριαζόταν κιόλας οι άνθρωποι, ο ανθός της κοινωνίας, τα θεμέλια της οικονομίας μας που άντεξαν σιωπηλά, κιχ δεν έβγαλαν, από σεμνότητα και ένεκα της στωικότητας που τους διακατέχει, για τα μαρτύρια που πέρασαν. Τους μαστίγωσαν, τους έβγαλαν τα νύχια, πέντε φορές μόνο έπαιξαν με τον καθένα και την κάθε μία, ρώσικη ρουλέτα, ενθυμούμενοι ηδονικά τα όργια των μπολσεβίκων.
Κι όταν ύστερα, αφού ξέπλυναν όπως όπως τα αίματα με σταγόνες εβιάν, αν και προσέτρεξαν στα κανάλια να πουν τον πόνο τους, διαπίστωσαν ότι τα κανάλια, μέσα στο κόλπο ήταν κι αυτά, αφού είχαν καταληφθεί από τους λογχοφόρους του υπουργού Παππά, που μόνο στο όνομα ιερουργεί μην ξεγελιέστε, διαπίστωσαν ότι οι πόρτες και οι κάμερες ήτα κλειστές για αυτούς, ασχολούνταν μόνο με τον καστανά, δήθεν ενδιαφέρονταν για το προλεταριάτο και κατήγγειλαν την αστυνομική αυθαιρεσία.
Δεν ράγισε η καρδιά της ενημέρωσης ούτε όταν τους διηγήθηκαν τους καημούς τους για τα εκατομμύρια που είχαν συγκεντρώσει με τον ιδρώτα τους και τώρα η ιδιωτική τους περιουσία θα κρατικοποιούνταν. Μάταια εξηγούσαν γονατισμένοι στις εξώθυρες των καναλιών ότι, δεν είναι τίποτα ένα πρόστιμο σε έναν καστανά μπροστά σε όσα πέρασαν διακόσιοι Καστανάδες, ότι εδώ είχαμε μια εθνοκάθαρση, τι λέω, γενοκτονία καστανοκαθετών και όχι καστανοφειλετών. Τίποτα. Αυτοί το βιολί τους. Ο καστανάς της Αριστοτέλους κι ο καστανάς της Αριστοτέλους, αυτό έλεγε η γραμμή που είχαν πάρει, ούτε με τον Μπουτάρη και τον Ζορπίδη δεν ασχολήθηκαν.
Και πέστε μου αλήθεια, μετά από όλα αυτά, αν ετούτα δεν είναι συνωμοσία, δεν είναι φίμωση της ενημέρωσης, τι είναι τότε;

alterthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου