Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Το… φιάσκο της Novartis



Σε αυτό το κόμμα της διαφθοράς με τα δύο κεφάλια -ΝΔ και ΚΙΝΑΛ- οι περισσότεροι είναι μπλεγμένοι κι από κάπου. Λύτρωση για αυτούς και για τα ΜΜΕ που τους υπηρετούν δεν είναι η αθωότητα. Λύτρωση είναι το να μην τους πιάσει το δόκανο της δικαιοσύνης, να μην τους δει, να μην τους καταλάβει.
του Νίκου Μωραΐτη
«Το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων». Αυτή είναι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις νέες δικαστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis.
Πριν όπως καταφέρει να αρθρώσει ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχαν ήδη αναλάβει δράση τα πασοκονουδού διαπλεκόμενα site του διαδικτύου: Φιάσκο η Novartis!
Φιάσκο η Novartis, για να προλάβουν τα παπαγαλάκια να ρίξουν στάχτη πάνω στην αλήθεια. Στην αλήθεια που θέλει τον Ανδρέα Λοβέρδο ήδη να οδηγείται σε δύσκολες ατραπούς (μην ξεχνάμε, και για τον Μένιο Κουτσόγιωργα αποχρώσες ενδείξεις υπήρχαν στο σκάνδαλο Κοσκωτά). Εισαγγελέας καλεί Λοβέρδο λοιπόν – κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή! Ο άνθρωπος που κρέμασε στα μανταλάκια τις οροθετικές γυναίκες, τώρα θα δει τον εαυτό του κρεμασμένο σε αυτά.
Φιάσκο η Novartis όμως και επειδή η υπόθεση μένει ανοιχτή για πέντε ακόμη πολιτικά πρόσωπα, ενώ κλείνει -μπαίνει στο αρχείο- για τέσσερα. Γιατί πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής: Προφανώς διότι, με τόσους πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν φάει, κλέψει, διασπαθίσει, είναι μεγάλη νίκη το ότι τέσσερις τουλάχιστον θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ!
Σε αυτό το κόμμα της διαφθοράς με τα δύο κεφάλια -ΝΔ και ΚΙΝΑΛ- οι περισσότεροι είναι μπλεγμένοι κι από κάπου. Λύτρωση για αυτούς και για τα ΜΜΕ που τους υπηρετούν δεν είναι η αθωότητα – αυτήν ξέρουν καλά μέσα τους ότι δεν την έχουν. Λύτρωση είναι το να μην τους πιάσει το δόκανο της δικαιοσύνης, να μην τους δει, να μην τους καταλάβει. Εκεί οφείλεται ο βαθύς αναστεναγμός κάποιων εκ των διεφθαρμένων: Γλιτώσαμε κι αυτή τη φορά. Ουφ!
altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου