Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Απαγόρευσαν τα ραδιοφωνικά σποτ των φαρμακοποιών


Απαγόρευσαν τα ραδιοφωνικά σποτ των φαρμακοποιών (Ακούστε τα στο ertopen)

(Ακούστε τα στο www.ertopen.com)
Νέα πρωτοφανής απόφαση, λογοκρισίας και αυταρχισμού από την κυβέρνηση. Με υπουργική απόφαση απαγορεύεται η μετάδοση μηνυμάτων συνδικαλιστικών και άλλων φορέων - πλην των πολιτικών κομμάτων - κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 
Φίμωση από την κυβέρνηση καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής για την απαγόρευση μετάδοσης των σποτ του και καλεί  τα κόμματα να πάρουν θέση.Την απόσυρση της υπουργικής απόφασης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρη προσπάθεια κατάργησης του δημοκρατικού διαλόγου και της ελευθερίας της έκφρασης».
Φαρμακοποιοί: Πρωτοφανής λογοκρισία δίχως προηγούμενο
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.
Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.
Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους.  Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ

 http://www.ertopen.com/eidiseis/item/20068-apagoreyoyn-me-ypoyrgikh-apofash-th-metadosh-twn-spot-twn-farmakopoiwn#.U2mj3YF_tBF

ertopen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου