Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Συνταγή: Πως ''μαγειρεύονται'' τα μέτρα της κυβέρνησης

Σύντομη και απλή συνταγή που σερβίρεται σε ατομικά μπολάκια:

γράφει η Ματριόσκα η Κόκκινη

Η διαδικασία έχει τρεις φάσεις :

Στην πρώτη είναι καθαρή αντιγραφή από τις ξένες ευρωπαϊκές συνταγές που έχουν εφαρμοστεί σε άλλα κράτη της Ευρώπης. Η συνταγή με μέτρα καθαρογράφεται σε ένα τεφτέρι και πασάρεται, με την σειρά, σε όσους κάθονται στο τραπέζι του brainstroming.

Στην δεύτερη φάση, υπάρχει ένας τεράστιος στόχος μέσα στην αίθουσα με τις κρυφές φιλοχουντικές ονειρώξεις των άριστων δεξιών. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πετάξει απο ένα βελάκι εκτός των Υπουργών που δικαιούνται να πετάξουν 3 γιατί είναι οι άριστοι των αρίστων. Τα υλικά σαδομαζοχισμού που προστίθενται στην συνταγή πάνε απο αυτί Δεξιού σε αυτί Δεξιού και δεν δύναμαι να γνωρίζω δυστυχώς αυτά τα μαγικά φίλτρα τους και ξόρκια. Η μύηση γίνεται μέσα από πραξικοπήματα, βασανισμούς, καταστολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έχει δουλευτεί και ''ζυμωθεί'' κάτω από δικτατορικά καθεστώτα.

Στην τρίτη φάση παίρνουν ένα μπλέντερ βάζουν τις αποφάσεις από τις δυο προηγούμενες διαδικασίες προσθέτουν ένα ολόκληρο πακέτο ικανοποίηση συμφερόντων, 2 μεζούρες ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων, 1 μεζούρα έλλειψη ντροπής και συναίσθησης, μια κοφτή κουταλιά της σούπας ''ωχ αδερφισμό'' στο γαλάζιο φακελάκι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού υπερκομψότητα, ένα κουταλάκι του γλυκού ''πράγματα που επιθυμώ να κάνω σε άλλους στο κρεβάτι μου αλλά αν το κάνω θα με κλείσουν μέσα'', μια πρέζα '' μας ψήφισαν'', ένα τσικ '' τι θα έκαναν οι άλλοι στην θέση μας δηλαδή; '' και ''ατομική ευθύνη'' όσο πάρει.

Σιγοψήνουν σε σταθερή θερμοκρασία μέσα στα δελτία ειδήσεων και στα πληρωμένα ΜΜΕ των 50 και πάνω πλέον εκατομμυρίων που τους έχουν δώσει.

Σερβίρεται καυτό στα χέρια μας και αν καούμε, καήκαμε..

Απλή και γρήγορη συνταγή αιώνων της εξουσίας...

κουτι πανδωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου