Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

10 + 1 πράγματα που μου έμαθε ο κορωνοϊός

του Χρήστου Ξανθάκη 

Ο ρεπόρτερ Ξανθάκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους
1) Ο κόσμος είναι γεμάτος από μπαγλαμάδες. Και πιο μπαγλαμάς απ’ όλους είναι ο Ράμφος, που δήλωσε ότι ο κορωνοϊός μπορεί ν’ αποδειχθεί ευλογία.
2) Μια θεωρία συνωμοσίας την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ιδίως αν νομίζεις ότι όλα αντιμετωπίζονται με κηραλοιφή..3) Στη χώρα των βυσμάτων, το να ελπίζεις ότι θα γίνει σεβαστή η σειρά είναι πιο παράλογο κι απ’ το να πιστεύεις ότι θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Μη σου πω ότι θα πάρει ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός!
4) Πρώτα βγαίνει η ψυχή, ύστερα το χούι και ακολούθως η πεποίθηση των πιστών ότι δεν κολλάει ο κορωνοϊός με την Θεία Κοινωνία.
5) Για όλα τα στραβά στο χώρο της υγείας, ο Πολάκης φταίει. Γιατί καπνίζει!
6) Για όλα τα στραβά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, οι νέοι φταίνε. Γιατί αναπνέουν!
7) Έχουμε τόση μεγάλη ανάγκη από γέλιο, που ακόμη και με το φανελάκι του Τσιόδρα ευθυμήσαμε. Ενώ θα έπρεπε να τρομάξουμε που χτύπησε ξύλο…
8) Όσα γίδια έχουν μείνει στην εποχή του χαλκού και του «οι εφημερίδες την επόμενη μέρα τυλίγουν ψάρια», πάθανε μεγάλη νίλα από το ίντερνετ. Διότι στο ίντερνετ, τίποτε δεν πάει χαμένο που τραγούδαγε και η Χαρούλα.
9) Μεγάλος παραμυθατζής ο βαρόνος Μινχάουζεν, αλλά μπροστά στον Χάρη Θεοχάρη δεν πιάνει πεντάρα!
10) Αυτό το άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό που λένε και στοίχημα, κάπως μας προέκυψε και στην πανδημία. Δίχως καν να βάλει το χεράκι του ο Μάκης Ψωμιάδης.
10 + 1) Οι νεκροί μιλάνε. Σιγανά για την ώρα, αλλά μιλάνε…

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου