Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Χριστοφοράκος είχε μούσι, δεν ήταν... φλώρος



Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης, σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.
*** Το καθεστώς συνέλαβε τον επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο. Ντόρα λείπεις!
*** Αν δεν κυβερνούσαν οι "Μαδούροι", τώρα ο καινοτόμος εντρεπρενέρ, θα βρισκόταν ήδη σε ένα ωραιότατο τριάρι στο Μόναχο.
*** Η οικογένεια Μητσοτάκη λέει, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Αιτία; To δημοσίευμα του Documento που αποκαλύπτει τη στενή σχέση του ανιψιού -και μετακλητού στο γραφείο- του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αριστείδη Φλώρο. Να μη ξέρεις από πιο σύννεφο να πρωτοπέσεις δηλαδή.
*** Εγώ πάντως πιστεύω στις συμπτώσεις. Λίγες ώρες πριν το Documento αποκαλύψει πως η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε, είναι αποσπασμένη στη ΝΔ, από το... δημόσιο ΑΠΕ, ο Άρης ανεβάζει φωτογραφία στο twitter με υβριστικά συνθήματα γραμμένα με μαρκαδόρο, έξω από το σπίτι του και κατηγορεί τα "τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ". 
*** Να κάνει ο γνωστός ιταλός δημοσιογράφος ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter "Συνωμοσία των Πυρήνων των Μαρκαδόρων" και να ποστάρει: "Πορτοσάλτε ξέρουμε που μένεις".
 *** Το θετικό είναι ότι πλέον ο καθένας μας μπορεί να γίνει διάσημος. Κάνεις στο Twitter ένα ψεύτικο λογαριασμό, ανεβάζεις hoax, το παίρνει ο ΣΚΑΙ, το κάνει είδηση.  
*** Πόσα άραγε να πήρε από την Κουμουνδούρου ο Γαβράς για να διαψεύσει το θάνατό του; Δε νομίζω μόνο τα 0,60 ευρώ. Χωρίς ντροπή.
*** Ο Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και την αύξηση του κατώτατου. Αλλά ο κόσμος δε γελιέται, ψοφάει για μεταρρυθμίσεις.
*** Πάει πάλι να κοροιδέψει τον κόσμο ότι προοδευτικό είναι η προστασία των εργαζομένων κι όχι η ελαστικότητα της εργασίας και τα 12ωρα. 
*** Σε άλλα νέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε στα μέλη της ΟΝΝΕΔ πώς ο δεξιός Μαουρίσιο Μάκρι έριξε την Αργεντινή στα νύχια του ΔΝΤ. Μάλλον, γράψτε λάθος... απλά παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ.
*** Κάνεις θερμή χειραψία, μετά από λίγο σου λέει ότι είναι υπέρ της αριστείας και μετράς διακριτικά κάτω από το τραπέζι τα δάχτυλα του χεριού σου.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου