Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Που πά ρε Φλώρε;;;



Ο ανάγωγος της Κυριακής
Τα καλομαθημένα δεν αντέχουν τη φυλακή. Τα παιδάκια τα μαθημένα στα σάπια θρανία της μεταπολίτευσης που διδάχθηκαν την απάτη στα χρόνια του χρηματιστηρίου από μπαμπάδες, θείους και συγγενείς συγγενών υπουργών περιμένουν να έρθει ο Μητσοτάκης να ζήσουν ένδοξες μέρες. Λάθος μετράνε τον ελληνικό λαό.
Ο Φλώρος, λοιπόν, αφού έφαγε 300 εκατ. ευρώ, έπαθε δύο παθήσεις στη φυλακή. Η πρώτη ήταν η αμνησία. Ξέχασε που έχουν πάει τα 300 εκατ. Η δεύτερη πάθηση ήταν η επιθυμία να βγει να τα φάει. Διότι γιατί τα έκλεψε; Προφανώς τα πλήρωσε δεξιά και αριστερά μάλλον δεξιά και δεξιά και βγήκε καμαρωτός καμαρωτός με 67% αναπηρία. Ευτυχώς, για πρώτη φορά η Δικαιοσύνηθύμωσε και τον μάζεψε μέσα τον Φλώρο.
Που πά ρε Φλώρε;
Θα πρέπει στα οικονομικά εγκλήματα, προκειμένου ν’ αρχίσουν να τρέχουν οι ευνοϊκές διατάξεις του Νόμου περί αποφυλάκισης, να επιστρέφουν πρώτα τα κλεμμένα. Αυτή η τόσο βασική προϋπόθεση θ’ αναγκάσει τους κλέφτες του δημόσιου χρήματος αν θέλουν να ξαναδούν την ελευθερία τους, να φέρνουν στην κοινωνία τα κλεμμένα. Όχι να παρκάρουν τα εκατομμύρια έξω, ναλαδώνουν τους μηχανισμούς και να βγαίνουν με ευνοϊκές διατάξεις. Ανάγωγος είμαι, ό,τι θέλω προτείνω…
Υ.Γ.1: Στη Γλυφάδα τον συνέλαβαν τον Αριστείδη Φλώρο. Θα μου πεις πού να τον συλλάμβαναν; Στο Περιστέρι ή στο Κερατσίνι; Θα έμπαινε σε καμιά σκαφάρα εκεί, από το λιμάνι της Γλυφάδας και άφαντος. Αυτά τα λάθη κάνουν οι φλώροι. Πάνε ή Μύκονο ή Γλυφάδα ή Αράχοβα.
Υ.Γ.2: Καλά ο Πάνος Καμμένος τι του έδωσε του Κουβέλη; Υποπολυβόλο; Να το κάνει τι ακριβώς το υποπολυβόλο ο Κουβέλης στο Ναυτιλίας; Να τουφεκάει ροφούς στα βαθιά του Αιγαίου; Ο Φώτης δεν ξέρει πώς να το πιάσει αυτό. Έτσι λένε φήμες. Ότι το έπιασε ανάποδα.
Υ.Γ.3: Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και του συνόλου των δημοσιογράφων που τους στηρίζουν στα ιδιωτικά δελτία ειδήσεων των επιχειρηματιών τους, ο ανασχηματισμός αυτός ενόχλησε. Και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Κατερίνα Παπακώστα. Όσο ήταν στο ΠΑΣΟΚ η μία και στη Νέα Δημοκρατία η άλλη ήταν σπουδαίες. Ξαφνικά έγιναν λίγες. Που πιο λίγη από τη Φώφη δεν έχει υπάρξει. Μια κομμώτρια της συμφοράς που παλεύει με συνολάκια και καλοχτενισμένα μαλλιά να παραστήσει την κυρία, αν και όλοι ξέρουμε ότι έγινε αρχιφιλιππινέζα του Κυριάκου.
Και τόλμησε και είπε η Φώφη ότι αυτή την πολίτική που ακολουθεί αυτή θα ακολουθούσε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θα γινόταν Φιλιππινέζα του αποστάτη δηλαδή; Του ανθρώπου που τον έσυρε στο ειδικό δικαστήριο; Φωφίτσα, αντί να διαβάζεις στα κομμωτήρια τα Hello και τα OK, δεν ξαναδιαβάζεις την ιστορία μετά τη Χούντα, να καταλάβεις ότι δεν έχεις καμιά δουλειά με τους Αδώνιδες και τους Βορίδηδες, τα γεννήματα της Χούντας;
Υ.Γ.4: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η αντίδραση του Άδωνη στο γεγονός ότι καθήκοντα υπουργού Δικαιοσύνης ανέλαβε ο Μιχάλης Καλογήρου. «Με προβληματίζει αυτή η αλλαγή […] Είναι σαν να μπήκε ο Τσίπρας υπουργός Δικαιοσύνης», είπε μεταξύ άλλων στο Κανάλι της Βουλής. Ο φόβος έχει τη δική του μυρωδιά λένε κάποιοι.
Υ.Γ.5: Ακόμα περιμένουμε από τον ΣΚΑΪ να ζητήσει μια συγγνώμη για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε τον θάνατο του Γαβρά μέσα από το ψεύτικο προφίλ της νέας υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνης Ζορμπά. Μάταια θα περιμένουμε. Δεν υπάρχει τσίπα μέσα εκεί. Δεν πρέπει να πατήσει κανείς το πόδι του εκεί, στο κανάλι του Κυριάκου. Αυτό είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας. Τι να πηγαίνεις στα γραφεία της ΝΔ; Τι να πας στον ΣΚΑΪ; Το ένα και το αυτό.
Υ.Γ.6: Το Epsilon TV απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής μας ομάδας έως το 2022. Αυτό δείχνει πως σχεδιάζει να παίξει ενεργό ρόλο στα media για πολλά χρόνια. Το ευχάριστο είναι πως θα βρίσκει δουλειά κόσμος, κάτι που το έχει ανάγκη ο χώρος των ΜΜΕ. Χώρος που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, λόγω και της κρίσης. Αρκεί να μην γίνονται λάθη του παρελθόντος.
Υ.Γ.7: Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Αντίπαρο. Με ενημέρωσαν πως έπεσε άγριο ξύλο με θύτη έναν πολίτη του νησιού και θύμα έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. Μιλάμε πως έπεσαν πολλά μπουκέτα. Διάβασα πως αιτία του θλιβερού συμβάντος, ήταν ένα προσβλητικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της συζύγου του θερμόαιμου δράστη.
Τι να την είπε άραγε;
Υ.Γ.8: Ο 84χρονος Δημήτρης Μουδατσάκης πέτυχε στις Πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο. Μπράβο του. Μεγάλος μάγκας. Και που πέρασε και που θα ξεφύγει από τη γκρίνια της γυναίκας του. Στη Μύκονο θα τον ψάχνει τον Μάη, στη Μύκονο.
Υ.Γ.9: Και που λέτε, ο Μητροπολίτης Μεγαλουπόλεως και Γόρτυνος Ιερεμίας ευλόγησε τη θάλασσα και οι τσούχτρες στο Δερβένι έγιναν καπνός. Μια ευλογία ήταν αρκετή για να φύγουν και να μην ξανάρθουν. Είδαν τη σκόνη του οι επιστήμονες που τόσο καιρό έψαχναν τη λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα. Καμιά προσευχή για τις πεθερές υπάρχει;
Υ.Γ.10: Φάγαμε όλο το κωλόβροχο Ιούλιο και Αύγουστο και με το που γύρισα και κάθισα στο γραφείο μούσκεμα από το καλοκαίρι ήρθε ο ήλιος του Σεπτεμβρίου να μας στεγνώσει. Θα τρελαθώ. Πάει η εποχή που κοροϊδεύαμε αυτούς τους τελευταίους που πήγαιναν διακοπές τον Σεπτέμβριο. Αυτοί θα είναι φέτος οι καλύτεροι.
Και μπαίνει μέσα και ο καφετζής και μου λέει «καλό χειμώνα». «Πας καλά ρε» του λέω, «με τα νεύρα μου παίζεις και εσύ;»

https://www.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου