Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Αρτέμης Γεωργιάδης και η καταραμένη ΕΡΤ



Παρόλη την υγρασία στο σπίτι του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μια ομάδα δικηγόρων που όπως ισχυρίστηκε... ψάχνουν ήδη τρόπο για να μην πληρώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, το τέλος για την ΕΡΤ.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
«Έχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν -κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ- πώς μπορούμε μαζικά οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ», δήλωσε χθες -που αλλού;- στο ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«Στην ΕΡΤ πληρώνω κι εγώ, πληρώνει ο ψηφοφόρος μου, πληρώνουν οι ψηφοφόροι των άλλων βουλευτών της ΝΔ, δεν μπορεί να μπορεί να ακολουθεί τα συμφέροντα ενός μόνο κόμματος γιατί την πληρώνουν και οι ψηφοφόροι των υπολοίπων κομμάτων», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο «Αρτέμης Σώρρας» (ή Μάτσας) της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται πως δεν αρκείται στο να παραπλανά τους τηλεθεατές του, πουλώντας από την εκπομπή του, συσκευές που «αφαιρούν τη νικοτίνη από τα τσιγάρα» ή «νανοβιονικά» γιλέκα τα οποία είναι αποδεδειγμένα, απάτη. Αντιμετωπίζει και τους ψηφοφόρους του ως μειωμένης αντίληψης πελάτες τηλεπωλήσεων. Ως παντελώς ηλίθιους που μπορούν να πιστέψουν πως οι στρατιές των δικηγόρων του, θα βρουν τρόπο ώστε οι νεοδημοκράτες θα παρακάμπτουν το τέλος της ΕΡΤ στο λογαριασμό ρεύματος.
Ο αντιπρόεδρος ενός κόμματος πλήρως χρεοκοπημένου -ηθικά και οικονομικά- με χρέη κοντά στα 300 εκατομμύρια (αν συνυπολογίσουμε και το φέσι της εταιρείας του προέδρου του κόμματος, του Κήρυκα Χανίων)υπερασπίζεται με πάθος τα συμφέροντα καναλιών που επί δεκαετίες εξέπεμπαν παρατύπως σε δημόσια συχνότητα, χωρίς να έχουν πληρώσει δραχμή ή σεντ.
Ας είμαστε δίκαιοι πάντως. Ο Αδωνις Γεωργιάδης ενίοτε λέει και αλήθειες. Όπως τότε που χαρακτήριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως διεφθαρμένο, λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο που κάθεται. 
Εν κατακλείδι, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Άδωνη και τους δικηγόρους του. Να στηρίξουμε τον αγώνα των δικηγόρων του ώστε να μην πληρώνει κανένας νεοδημοκράτης το τέλος της ΕΡΤ. 
Να πληρώνουν μόνο ότι αναλογεί στον καθέναν από τα θαλασσοδάνεια, τα σκάνδαλα, τις υπερτιμολογήσεις και την κατάχρηση δισεκατομμυρίων δημοσίου χρήματος που αποδεδειγμένα έχουν επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο.

Σε άλλα νέα, ο (επίσης υστερικός) αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, ανακοινώνοντας το εμπάργκο των στελεχών της ΝΔ στην ΕΡΤ, συμπλήρωσε στο Twitter: "Κρίμα, γιατί μου άρεσαν τα εκτός έδρας".
Ναι, για τέτοιου μεγέθους διάνοια μιλάμε. Να νομίζεις ότι είπες εξυπνάδα και την ίδια στιγμή να παραδέχεσαι πως στις εμφανίσεις σου σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια, παίζεις "εντός έδρας".
Είναι ο ίδιος που παραδέχθηκε πριν λίγες μέρες ότι όλη η κρατική επιχορήγηση της ΝΔ πηγαίνει στην αποπληρωμή των θαλασσοδανείων και του μη βιώσιμου χρέους του κόμματος. Όχι μόνο δηλαδή τόσα χρόνια "φέσωναν" τον Έλληνα φορολογούμενο, αλλά πλέον χρησιμοποιούν τα χρήματά του για να αποπληρώσουν το χρέος που δημιουργήθηκε ακριβώς επειδή τον "φέσωναν". Καταπληκτικό.
Αλήθεια, τις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις χορηγούμενες διαφημίσεις στα social media, τα χρέη σε τρίτους, τους μισθούς των εργαζομένων στο κόμμα, τα χιλιάδες τρολ και τις "φιλικές" -astroturfing- ιστοσελίδες που ξεφυτρώνουν η μία πίσω από την άλλη, από που τα πληρώνει η ΝΔ;
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου