Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη μαθημάτων στο Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Κέρκυρας


Enalaktiko_rgb_site

Αρχίζουν και φέτος για 6η συνεχή χρονιά, τα δωρεάν μαθήματα, στο πλαίσιο των δράσεων του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:
"Οι εγγραφές στα μαθήματα του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, 24 – 25 – 26 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του 1ου – 5ου Γυμνασίου, πάνω στο πρόγραμμα μαθημάτων που έχει ανακοινωθεί.  Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, θα προσέλθουν την ώρα και την ημέρα του μαθήματος που τους ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, αν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το μάθημα της “Αστρονομίας”, θα προσέλθει να εγγραφεί την Τετάρτη στις 8μμ. Οί μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι τρία μαθήματα. Το πρόγραμμα και η διαδικασία εγγραφών βρίσκεται στο http://www.enallaktikoergastiri.org.
Επιπλέον, στο χώρο θα βρίσκονται οι ομάδες του Εργαστηρίου για ενημέρωση και εγγραφή όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις τους.
Τέλος, επισημαίνουμε, ότι στο site έχει αναρτηθεί η λίστα με τα ονόματα των καθηγητών που θα διδάξουν, όπως επίσης και οι αντίστοιχες επεξηγήσεις των μαθημάτων.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου". 

2 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα σου είναι καλύτερα να το στείλεις στη διεύθυνση του Εργαστηρίου http://www.enallaktikoergastiri.org.

      Διαγραφή