Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΡΙΤ: 4ήμερη αποστολή 26 υπαλλήλων, ενοικίαση δορυφορικού λινκ και ιδιωτικού συνεργείου για την ομιλία Σαμαρά


ΝΕΡΙΤ: 4ήμερη αποστολή 26 υπαλλήλων, ενοικίαση δορυφορικού λινκ και ιδιωτικού συνεργείου για την ομιλία Σαμαρά

Πολυμελής αποστολή 26 υπαλλήλων για τέσσερις μέρες ενέκρινε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ.
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά θα γίνει το Σάββατο, όμως το συνεργείο των 26 ατόμων ταξίδεψε στη Χαλκιδική από χθες Πέμπτη. 26 υπάλληλοι για τέσσερις ολόκληρες μέρες, για την ομιλία μιας βραδιάς.
Όμως, οι 26 δεν είναι οι μόνοι που θα εργαστούν για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ. Η ΝΕΡΙΤ επιπλέον νοίκιασε ένα δορυφορικό λινκ από ιδιώτη, όπως επίσης και ιδιωτικό συνεργείο με κάμερα και ηχολήπτη.
Σε μια περίοδο που η ΝΕΡΙΤ δέχτηκε εντονότατη κριτική ακόμα κι από τα ίδια της τα στελέχη για το πρωτοφανές λογοκριτικό «κόψιμο» της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι η ίδρυσή της  πάνω στο "μαύρο" της ΕΡΤ, στηρίχτηκε σε... αρχές όπως "ανεξαρτησία" και "σωστή οικονομική διαχείριση".

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου