Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η οδηγία Μαξίμου να μην μεταδωθεί ζωντανά η ομιλία Τσίπρα έφερε τις παραιτήσεις στην ΝΕΡΙΤ;



Η άνωθεν "οδηγία" να μην μεταδοθεί ζωντανή η ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ οδήγησε στη ρήξη με τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ που συνεχίζει "ακέφαλη"
Οι φωνές έξω από την πόρτα του γραφείου του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη ακούγονταν μέχρι τους διαδρόμους του ραδιομεγάρου στο κάτω όροφο, όπως μαρτυρούν στο "ΕΠΤΑΗΜΕΡΕΣ" κύκλοι του ΔΣ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Αιτία η έντονη άρνηση του επικεφαλής της ΝΕΡΙΤ να συμμορφωθεί σε “οδηγίες” που ερχόντουσαν από κυβερνητικά κλιμάκια, για τον τρόπο με τον οποίο το κρατικό κανάλι θα έπρεπε να καλύψει την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Λίγο αργότερα οι “αφόρητες” όπως περιγράφονται από τους ίδιους κύκλους “πιέσεις”οδήγησαν τόσο τον κ.Μακρυδημήτρη όσο και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Ριχάρδο Μορώνη στην αιφνιδιαστική υποβολή τως παραιτήσεών τους.
Μάλιστα ο κ.Μορώνης με ανάρτησή του σε σελίδα που διατηρεί σε κοινωνικό δίκτυο, “φωτογραφίζει” τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα γεγονότα λέγοντας ” Αν διακηρύττεις ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι ανεξάρτητο, αντικειμενικό και ποιοτικό αλλά δεν το εννοείς, μη το αναθέτεις σε κάποιον που το εννοεί…”
Κύκλοι μάλιστα από το χώρο των εργαζομένων επιβεβαιώνουν τους διαλόγους που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών των δύο ανδρών (Μακρυδημήτρης και Μορώνης) με τους πολιτικούς τους προισταμένους, όπου ακούστηκαν να διαμαρτύρονται έντονα στις πιέσεις λέγοντας ότι” Εμείς καλύψαμε ολόκληρη την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Τη συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επίσης ολόκληρη, την Κυριακή. Πως θα δικαιολογηθούμε να μην καλύψουμε ζωντανά ολόκληρη την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορούμε να το κάνουμε. Θα είναι απαράδεκτο…"

7imeres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου