Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Εκεί μας κατάντησαν οι «Πολάκηδες»

του Πέτρου Κατσάκου
Και τώρα πού θα νοσηλεύονται πριβέ οι τσαμπατζήδες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας; 
Πού θα στέλνουν τώρα τα ρουσφέτια τους για προσλήψεις κάτι γραφεία πολιτικών αρχηγών και πρώην πρωθυπουργών; Τι πράγματα είν' αυτά και τι δουλειά έχει η πλέμπα στο "Ερρίκος Ντυνάν"; Πού θα πάει τώρα η "αριστεία" των ολίγων και των εκλεκτών με τις εκπτώσεις στα νοσήλια που στις καλές εποχές έφταναν μέχρι και το 95%;
Αυτά είναι τα καυτά ερωτήματα της ημέρας που, δυστυχώς, πάνε να τα περάσουν στα ψιλά της επικαιρότητας, κρύβοντάς τα πίσω από κάτι λαϊκισμούς περί 13ης σύνταξης. Γιατί ουσιαστικά αυτό κάνουν. Αρπάζουν οι "Πολάκηδες" από τα χέρια των "άριστων" το νοσοκομειακό αποκούμπι των πολιτικών μπαταχτσήδων της χώρας την ώρα που ταΐζουν με ψίχουλα και κουτόχορτο τους πληβείους, που, δεν φτάνει που τους χάρισαν το πεντάευρω εισιτήριο του Άδωνι, τώρα πάνε να τους βάλουν και στα νοσοκομεία του καλού του κόσμου.
Εκεί μας κατάντησαν. Να μην μπορεί δηλαδή να σηκώσει το τηλέφωνο η κυρία από το ιδιαίτερο γραφείο του αρχηγού να ζητήσει πενήντα προσλήψεις δικών μας παιδιών στο «Ντυνάν». Να μην μπορεί ο κύριος διευθυντής του τάδε συγκροτήματος και του δείνα καναλιού να στείλουν όλο τους το σόι για δωρεάν νοσηλεία στο νοσοκομείο «μας». Να μην μπορεί καν ο Χρήστος ο Σταϊκούρας να βολέψει διακόσιους ψηφοφόρους του στο μαγαζί «μας». Γιατί; Επειδή οι ιδεοληπτικοί «Πολάκηδες» θέλουν να βάλουν το «Ντυνάν» στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Άντε τώρα να βρουν τσάμπα μισθούς κάποιοι ημέτεροι αλεξιπτωτιστές του "γαλαζοπράσινου" συστήματος που πληρώνονταν για να μην πατούν ούτε για τα μάτια του κόσμου το πόδι τους στο "Ερρίκος Ντυνάν" ή έκαναν εφημερίες από το σαλόνι του σπιτιού τους. Άντε τώρα να δεις αυτό το στολίδι των κρατικοδίαιτων αντικρατιστών να πέφτει στα χέρια της πλέμπας και των "Πολάκηδων".
Τσάμπα οι κόποι και οι θυσίες των πολιτικών που έδωσαν μάχη ώστε το Ερρίκος Ντυνάν", υπερχρεωμένο και χρεοκοπημένο να καταλήξει αρχικά στα χέρια του Βγενόπουλου και στη συνέχεια των τραπεζών έναντι ψιχίων, μετατρέποντας τότε με πλάγιους και δόλιους τρόπους ένα από τα καλύτερα δημόσια νοσοκομεία της νότιας Ευρώπης σε ιδιωτικό. Και τώρα όλοι αυτοί οι κόποι πάνε στράφι εξαιτίας των ιδεολογικών αγκυλώσεων της Αριστεράς.
Εκεί μας κατάντησαν, κυρία Σάκη μου, οι «Πολάκηδες».
αυγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου