Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Τρεπεκλής: Ο Δήμος Kέρκυρας θα επανασυνδέσει το ρεύμα των ανήμπορων πολιτών!


P1020285

Την είδηση πως ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με τη ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει επανασυνδέσεις στους πολίτες που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας της αδυναμίας τους να πληρώσουν το λογαριασμό, έβγαλε ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής, σε επίσκεψή του στο κοινωνικό Παντοπωλείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο του Δήμου:
Το κοινωνικό Παντοπωλείο, και το εκθετήριο ρούχων που λειτουργούν στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, επισκέφτηκε την Παρασκευή το  μεσημέρι, ο Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.  
Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέκο Πουλή,  για τη σημαντική βοήθεια  που προσφέρει η παραπάνω δράση, σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη,  δήλωσε:  
«Σε μια μελαγχολική περίοδο,  που περνάει η πατρίδα μας, ο Δήμος Κέρκυρας δίνει έμφαση στην κοινωνική του παρουσία  και στην στήριξη με κάθε τρόπο, συμπολιτών μας,  που έχουν ανάγκη. 
Καλώ τους συμπολίτες μας  να συνεχίσουν να στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, που ανακουφίζει ανθρώπους, που είναι κάτω από όριο της φτώχειας».
Ο κ. Τρεπεκλής  αναφέρθηκε επίσης  και στους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. «Ο Δήμος θα λειτουργήσει γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών που έχουν κομμένο ρεύμα και αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό. Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ θα γίνουν επανασυνδέσεις».
Για το πρόβλημα διευκρίνισε ο αρμόδιος αντιδημάρχους κ Πουλής,  οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο που λειτουργεί η  Πρόνοια,  προσκομίζοντας  το λογαριασμό της ΔΕΗ, την ταυτότητα τους και το εκκαθαριστικό της εφορίας.
Τηλ εξυπηρέτησης 26613 62124

corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου