Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Βρε άντε από δω που θέλετε ρεύμα και πετρέλαιο, παλιοκομμουνιστές!



Μια χρονιά φεύγει, αφήνοντας πίσω της χτυπημένους από την κρίση τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη και τη μάνα του Στουρνάρα...

Από την άλλη μια κοινωνία ανεύθυνη, διαβρωμένη και αλλοτριωμένη από κομμουνιστικές αντιλήψεις, την ώρα που συντελείται το θαύμα του success story, μεμψιμοιρεί και ζητάει ρεύμα και πετρέλαιο. Αντί οι πολίτες να απολαμβάνουν το αλλόκοσμο, διαστημικό θέαμα της αιθαλομίχλης, δυσανασχετούν... Αίσχος και ανευθυνότητα!
Τολμάτε και γκρινιάζετε, την ώρα που η κρίση ταλαιπωρεί μια μάνα Στουρνάρα!
Την ώρα που η κρίση χτύπησε αλύπητα (στο κεφάλι) τον Λιάπη, τον αγαπημένο ανιψιό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον άνθρωπο που έμελλε να μείνει στην ιστορία για δυο ψωροπινακίδες πλαστές. Ποιος; Αυτός που στις 24 Ιουλίου του 1974, όταν ο Καραμανλής επέστρεφε από το Παρίσι, κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο ξεπρόβαλλε πίσω του σαν ήλιος του μέλλοντος, σε αυτή την ιστορικά κορυφαία στιγμή!
Όταν ο Λιάπης κατέβαινε από το αεροπλάνο μαζί με τον Καραμανλή
Ο Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πτήση της Qatar Airlines, έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία, και ούτε ένα φλας δεν άστραψε να μείνει και αυτή η φωτογραφία στην ιστορία. Αχαριστία!
Τι να έλεγε ο Χίτλερ άραγε για όλα αυτά;
παπαλάμπραινα
LEFT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου