Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πατάτες,ρεβύθια, φάβα και πληγούρι, από το Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας



Νέα δράση της ομάδας Παράκαμψης Μεσαζόντων του Εναλλακτικού Εργαστηρίου Κέρκυρας
Η Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων, μετά την επιτυχία που σημείωσε η προηγούμενη δράση, συνεχίζει απτόητη.
Αυτή τη φορά με Πατάτες κιτρινόσαρκες ποικιλία NICOLI από παραγωγό από την Ορεινή Σερρών 1) Πατάτες σε συσκευασίες των 20 κιλών , 10 ευρώ (δηλ. 0,50 ευρω/κιλό) 2) Πατάτες Μικρές σε συσκευασίες των 10 κιλών , 3 ευρώ (δηλ. 0,30 ευρω/κιλό).
Επίσης: Ρεβίθια – Φάβα-Πλιγούρι   από παραγωγό από Φάρσαλα . Ρεβίθια χονδρόσπερμα σε συσκευασίες των 2 κιλών , 5 ευρώ (2,50 ευρώ/κιλό) 4) Ρεβίθια λεπτόσπερμα σε συσκευασίες των 2 κιλών , 3,50 ευρώ (1,75 ευρώ/κιλό) 5) Φάβα σε συσκευασίες του 1 κιλού , 3 ευρώ 6) Πλιγούρι σε συσκευασίες του 1 κιλού , 3,50 ευρώ. Εφόσον συμπληρωθούν οι ελάχιστες ποσότητες παραγγελίας που μας έχουν θέσει οι παραγωγοί η αναμενόμενη ημερομηνία διανομής είναι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. αλλιώς το ραντεβού μας θα πάει για μετά τις γιορτές. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετέχουν στις δράσεις μας.
Για να παραγγείλετε, συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Εναλλακτικού Εργαστηρίου Κέρκυρας http://enallaktikoergastiri.org/ και στη συνέχεια στο σχετικό σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου