Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

"Επιτέλους μια κανονική οικογένεια"......


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο

της Ξένιας Σουχλέρη
<<Επιτέλους μια κανονική οικογένεια....>>....χτυπιόταν ο Αρης πρωί - πρωί....
Υπουργός Ανάπτυξης ένας φλεγματικός φασίστας με γνώσεις στην τηλεπώληση βιβλίων και νανογιλέκων.
Υπουργός Εργασίας ένας τύπος που στο παρελθόν παρέδωσε τεράστια ποσοστά ανεργίας και έφερε τον υποκατώτατο μισθό των νέων.
Υφυπουργός Εργασίας για θέματα κοινωνικής ασφάλισης ένας τύπος που φέρει καταδίκη για πολλαπλές παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας καθώς δήλωνε του εργαζόμενους τους ως εθελοντές.
Υπουργός Αθλητισμού ο κολλητός του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Υπουργός Πολιτισμού μια τύπισσα που σκάλιζε τα μετρό και νόμιζε πως ανακάλυπτε τον τάφο του Αλέξανδρου.
Υπουργός εξωτερικών ένας στόκος που προτιμούσε το "Βορειομακεδονία" απο το "Βόρεια Μακεδονία" και στις συνεδριάσεις της Βουλής συνηθίζει να ψάχνει ακριβά ρολόγια στο τάμπλετ
Υφυπουργός Παιδείας ένας σιχαμένος πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου που πούλησε την Rossa Nera σε ιδιώτη και μετά έστειλε την αστυνομία να την εκκενώσει απο τους άπορους που στεγάζονταν μέσα.
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ένας αντιαναρχικός πασόκος του σκότους που έφερε τον κουκουλονόμο και φημίζεται για την έλλειψη συγκέντρωσης και την υπογραφή μνημονίων με τα χέρια και τα πόδια του δίχως να τα έχει διαβάσει.
Υπουργός Δικαιοσύνης ένας μικροβιολόγος
Υπουργός Ενέργειας που θα διαχειριστεί - μεταξύ άλλων - τη ΔΕΗ, ένας τύπος που έβαλε ταφόπλακα στην Ολυμπιακή Αερογραμμή.
Υπουργός Υγείας ένας ακροδεξιός αποτυχημένος μπασκετμπολίστας.
Υπουργός Δημοσίων έργων και Μεταφορών ο γόνος μιας οικογένειας που εδώ και 70 χρόνια παίρνει μίζες απο το υπουργείο Δημοσίων έργων και Μεταφορών.
Και συντονιστής του κυβερνητικού τους έργου, ως πρωθυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου των Βιομηχάνων.
Τουλάχιστον ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ξέρει να κρατάει τσεκούρι..
fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου