Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Τσίπρας ψέκασε με Μαδουρέξ;



«"Τσιγαρίλα" και κλειδωμένες πόρτες… παρέλαβε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου» έσπευσαν να μας πληροφορήσουν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ
Παπαλάμπραινα
«"Τσιγαρίλα" και κλειδωμένες πόρτες… παρέλαβε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου». Την πληροφορία δημοσίευσε πρώτη η «Καθημερινή», διεκδικώντας βραβείο Πούλιτζερ και ακολούθησαν οι αναμενόμενες αναδημοσιεύσεις σε πλείστα όσα «γαλάζια» σάιτ.
Όσον αφορά τα κλειδωμένα γραφεία η απάντηση ήρθε από τη Μάγκυ Δούση, συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει: «Εγώ όταν έφυγα την Κυριακή, κλείδωσα και άφησα τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο όπως κάναμε κάθε μέρα φεύγοντας από το γραφείο… Αλλά για τον ΣΚΑΪ και την καθημερινή αυτό είναι είδηση».
Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι τα κλειδιά, αλλά η τσιγαρίλα!
Αν κρίνουμε από τις αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη, με κάτι πολύ... κακό είχαν ψεκάσει τα γραφεία στο Μαξίμου. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς αυτός ο τόσο φιλελεύθερος άνθρωπος -ο «απαπαπαπα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»- έψαχνε τα κλειδιά για να τα παραδώσει σε συγγενή του. Όπως έγινε γνωστό, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέλαβε διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και πήρε τα «κλειδιά» του Μεγάρου Μαξίμου.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Αυτός ο τόσο φιλελεύθερος άνθρωπος έπαθε «Μαδούρο»!
Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Προεδρικού Διατάγματος, η ΕΥΠ θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και η ΝΔ είχε αντιδράσει πολύ έντονα όταν το 2016 αρμοδιότητες της ΕΥΠ είχαν μεταφερθεί στον Συριζομαδούρο υπουργό, Νίκο Παππά.
Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ίδιο ΦΕΚ, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μεταφέρεται και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία είναι αρμόδια για την εποπτεία των ΜΜΕ, της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Τι διάλο! Με Μαδουρέξ ψέκασε ο Τσίπρας το Μαξίμου πριν αποχωρήσει κι αυτοί νόμισαν ότι μυρίζει τσιγαρίλα.
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου