Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Δαιμόνιο σχέδιο της Ν.Δ. για την αποπληρωμή των θαλασσοδανείων της



Κεραυνός στα κεφάλια (με περικεφαλαία ή χωρίς) των νεοδημοκρατών
Παπαλάμπραινα
Πρόσωπο - έκπληξη ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Το όνομα του Γιώργου Μαυρωτά, πρώην βουλευτή με το Ποτάμι, που είχε ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, έπεσε σαν κεραυνός στα κεφάλια (με περικεφαλαία ή χωρίς) των νεοδημοκρατών που το προηγούμενο διάστημα είχαν κληθεί να διαδηλώσουν για το Μακεδονικό κατά των «προδοτών» και να «μαυρίσουν» τους συριζομαδούρους εθνομηδενιστές στις εκλογές.
Σάλος στα social media, παράπονα και απογοητευμένα σχόλια από τους «μακεδονομάχους» δίνουν και παίρνουν.
Τη ίδια ώρα δημοσιογράφοι και γνωστά «παπαγαλάκια» προσπαθούν να ψελλίσουν κάποια εξήγηση, κάποια δικαιολογία, να διασκεδάσουν τις αιτιάσεις για υποκρισία, αλλά είναι δύσκολο...
Το left.gr είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους απορούντες!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία έβαλε σε εφαρμογή δαιμόνιο σχέδιο για την αποπληρωμή των θαλασσοδανείων της, ώστε να μη δέχεται κριτική ότι δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα του οίκου της, όταν ευαγγελλίζεται ότι θα βάλει σε τάξη τα δημοσιονομικά της χώρας.
Το δαιμόνιο σχέδιο προβλέπει να διατεθούν, μέσω τηλεπωλήσεων, οι ελαφρώς μεταχειρισμένες περικεφαλαίες και τα χρήματα να δοθούν στις τράπεζες. Το project «Πούλα κι εσύ μια περικεφαλαία. Μπορείς!» έχει αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης, που, αν και υπουργός, δεν ξεχνά την παλιά του τέχνη.
«Εδώ πούλησα νανογιλέκα, δεν θα πουλήσω περικεφαλαίες, έστω και μεταχειρισμένες. Στο κάτω κάτω είναι ιστορικές και αγωνιστικές» φέρεται να δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης. «Ήρθε η ώρα να δείξεις πόσο Ανάπτυξης είσαι!» τον παροτρύνουν στενοί συνεργάτες του.
(Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται αλλά δεν έχει καμιά σημασία. Έχουμε δικαίωμα κι εμείς σε λίγη φαντασία.)
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου