Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η μπόχα και ο κομμουνιστικός κίνδυνος!

Οι σάπιες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου δαγκώνουν τις σάρκες τους και παθαίνουν δηλητηρίαση! Η κοινωνία ετοιμάζεται να κάνει Χριστούγεννα με μανταλάκι στη μύτη...
Χριστούγεννα κι αυτά!
Ο Σαμαράς απογοητευμένος ζητάει απεγνωσμένα από τον Άγιο Βασίλη 12 ψηφαλάκια να βγάλει Πρόεδρο και να μείνει στην καρέκλα του, αλλά ο Άγιος κωφεύει στις εκκλήσεις του καλού παιδιού (για τους δανειστές), Αντωνάκη...
Ο Παπανδρέου δεν κάνει κανό, αλλά ετοιμάζεται να την... κάνει στον Βενιζέλο ιδρύοντας άλλο κόμμα, τη γέννηση του οποίου δεν περίμεναν ούτε οι μάγοι με τα δώρα.
Ο Λυκούδης, μαζί με Ψαριανό και Παπαδόπουλο, δεν αντέχουν να περιμένουν τα Θεοφάνεια και ετοιμάζονται να πέσουν χριστουγεννιάτικα στο Ποτάμι και να βαπτιστούν με νονό τον Σταύρο τον σακιδιοφόρο!
Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το ρόλο των νεοναζιστών στην τρίτη ψηφοφορία, με τους βοσκούς στη φάτνη της Συγγρού να κρούουν τις γκλίτσες τους αμήχανα.
Την ίδια στιγμή στους δρόμους αντηχούν τα κάλαντα από τις χαρούμενες παιδικές φωνές. Πηγές του Μαξίμου διαρρέουν ότι ακραίοι αριστεροί, κομμουνιστές κυνηγούν τα παιδάκια να τους πάρουν τα κέρδη από τα κάλαντα. Οι αγορές φοβούνται ότι έρχεται η σειρά τους. Αναμένονται αναλυτικά ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων του Mega και του ΣΚΑΪ στις 8 μ.μ.
Οι καταναλωτές ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι το οποίο δεν θα απαθανατίσουν με κάμερα, διότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ότι έφαγαν.
παπαλάμπραινα -  http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου