Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Με παραγγελίες για όσπρια, συνεχίζει τις δράσεις της η Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων του Εναλλακτικού Εργαστηρίου Κέρκυρας


 lentils-farsala_2


Η  Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου Κέρκυρας συνεχίζει τις δράσεις της με Όσπρια (ρεβίθια, φακές, φάβα, πλιγούρι) από τα Φάρσαλα  φετινής σοδειάς (Ιούνιος’14), αλλά και Φασόλια από το Βαθύτοπο Κάτω Νευροκοπίου φετινής σοδειάς (Οκτώβριος΄14).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομάδας, η αναμενόμενη ημερομηνία διανομής είναι το Σάββατο 29/11 ή  6/12.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα, ότι η Ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια και την υποστήριξη των πολιτών,  με τη συμμετοχή όλων στη Πανελλαδική Διαμαρτυρία για το νέο νόμο  που στοχεύει στην ύπουλη κατάργηση του κινήματος χωρίς μεσάζοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα (ποιότητες τιμές)

Όσπρια ολοκληρωμένης διαχείρισης φετινής σοδειάς (Ιούνιος’14) από παραγωγό από τα Φάρσαλα:
Ρεβίθια μεγαλόσπερμα  ποικιλία “ΜΑΚΑΡΕΝΑ” σε συσκευασία των 2 κιλών 4 ευρώ (2 ευρώ/κιλό).
Φακές μεσόσπερμες ξανθές ποικιλία “ΣΑΜΟΣ” σε συσκευασία των 2 κιλών 4 ευρώ (2 ευρώ/κιλό).
Φάβα σε συσκευασία του 1 κιλού 3 ευρώ.
Πλιγούρι ξανθό από σκληρό σιτάρι σε συσκευασία του 1 κιλού 3,50 ευρώ.
Πλιγούρι ολικής από σιτάρι μαυράγανο σε συσκευασία του 1 κιλού 3,50 ευρώ
Φασόλια (παραδοσιακή καλλιέργεια) παραγωγού από το Βαθύτοπο Κάτω Νευροκοπίου Δράμας:
Φασόλια Γίγαντες σε συσκευασία των 2 κιλών 8 ευρώ (4 ευρώ/κιλό).
Φασόλια Μέτρια σε συσκευασία των 2 κιλών 6 ευρώ (3 ευρώ/κιλό).
Φασόλια Μικρά σε συσκευασία των 2 κιλών 6 ευρώ (3 ευρώ/κιλό).
Φασόλια Μπαρμπούνια σε συσκευασία των 2 κιλών 6 ευρώ (3 ευρώ/κιλό).

Για τη συντήρηση οι παραγωγοί μας προτείνουν να βάλουμε στη κατάψυξη τουλάχιστον για 1 μέρα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσουμε σε γυάλινα βάζα ή τάπερ.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα στη διεύθυνση:
http://enallaktikoergastiri.org/2014/11/02/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%88%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-6/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου