Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τελευταίο αντίο στο Νίκο Βερβιτσιώτη


penthos

Στα 44 του χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Νίκος Βερβιτσιώτης, μηχανικός των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας. Εκεί, σ' αυτά τα γραφεία, τον βρήκε ο θάνατος το βράδυ της Δευτέρας...

Ο Νίκος Βερβιτσιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στις Τεχνικές Υπηρεσίας του Δήμου Κέρκυρας (γιατί ναι, υπάρχουν και τέτοιοι δημόσιοι υπάλληλοι).
Ήταν μόλις 44 ετών. Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, Τετάρτη 12/11/2014, στην κηδεία του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του. Κλειστές οι Τεχνικές Υπηρεσίες, από τις 11 το πρωί, σε ένδειξη πένθους.
Το αντίο των συναδέλφων του
«Στη μνήμη του αγαπητού συναδέλφου Νίκου Βερβιτσιώτη
Προχθές το βράδυ έφυγε από κοντά μας, ευρισκόμενος στο χώρο εργασία του, ένας νέος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που αντιμετώπιζε τη ζωή με χαμόγελο, ο Νίκος Βερβιτσιώτης.
Με το Νίκο είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε οι περισσότεροι από εμάς και όλοι έχουμε να πούμε μόνο καλά λόγια. Ήταν ένας συνάδελφος ικανός, εργατικός και με βαθιά γνώση του αντικειμένου του.
Καθ' όλη τη διάρκεια της απασχόλησής του στο Δήμο, υπηρέτησε με σεβασμό, τυπικότητα και αυταπάρνηση (υπήρξε επικεφαλής του κλιμακίου που είχε μεταβεί στην Κεφαλονιά πέρυσι μετά τους σεισμούς), ενώ αντιμετώπιζε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους καλοπροαίρετα, έχοντας ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.
Η οικογένεια του Δήμου εκφράζει μ' αυτά τα λίγα λόγια τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου Νίκου Βερβιτσιώτη, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
Οι συνάδελφοι του»

ΣτΣ: Όλοι εμείς στο corfupress.com και στην Corfu-Free-Press εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η απώλεια είναι μεγάλη...

corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου