Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

"Η Μάνα Κουράγιο" από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας με συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων, αντί εισητηρίου


jeventimage

ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ "Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της"
Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας Πέμπτη 13, Παρασκευή 14 και Σάββατο 15  Νοεμβρίου 2014. Ώρα 21:00.
Είσοδος ελεύθερη.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας παρουσιάζει την παράσταση" Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της" του σπουδαίου δραματουργού Μπέρτολτ Μπρέχτ, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο νησί.
Τη  μετάφραση του έργου που παρουσιάζεται σε Πανελλήνια πρώτη, υπογράφει ένας από τους σημαντικότερους  σύγχρονους μεταφραστές, ο Γιώργος Δεπάστας, τη σκηνοθεσία του έργου ο Πέτρος Γάλλιας, τα σκηνικά ο Άκης Χειρδάρης και τα κοστούμια ο εικαστικός Νίκος Κόκκαλης. Τους στοίχους των τραγουδιών που έγραψε ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου ειδικά για την παράστασή μας, μελοποίησε ο σημαντικότερος ίσως συνθέτης της γενιάς του, ο Θοδωρής Οικονόμου, ο οποίος και θα τα ερμηνεύσει ζωντανά στην πρεμιέρα του έργου, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου.
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Ασωνίτης, Γιώργος Βλάχος, Κατερίνα Γεωργάκη, Σοφία Γεωργιάδου, Σωτήρης Γιαννούλης, Αλέξανδρος Δαρμανής, Νότα Δαρμανή, Ευγενία Ζάγουρα, Βαγγέλης Ζήκος, Φοίβος Κανάς, Σπύρος Κληρονόμος, Σοφία Κολονιάρη, Μαρίνα Κοντογιώργη, Βασίλης Μαμωνάς, Χρήστος Μπογδάνος, Αντωνία Πετροπούλου, Κώστας Ρουβάς, Νίκος Ρουβάς, Μαριέττα Σαββανή, Θωμάς Σουέρεφ, Όλγα Τζίλιου και Σοφία Τόμπρου.
Το έργο, εκτός από τη Πέμπτη 13, παρουσιάζεται και για άλλες δύο βραδιές, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, στις 21:00.

Η είσοδος και στις τρεις παραστάσεις θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου