Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας: Γεωργικό Σεμινάριο και Ανταλλαγή σπόρων



Σεμινάριο για την επιρροή της Σελήνης και των Άστρων στα φυτά σύμφωνα με την ελληνική γεωργική παράδοση και τη Βιοδυναμική Γεωργία, αλλά και Ανταλλαγή σπόρων, από το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας.
Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας, στα πλαίσια της ημέρας των σπόρων, που  καθιέρωσε η Εναλλακτική Κοινότητα  «Πελίτι» για τη διαφύλαξη των ντόπιων ποικιλιών φυτών και αυτοχθόνων ειδών αγροτικών ζώων και σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Παραγωγών Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων «ΟΙΚΟΖΩΗ ΣΥΝ.Π.Ε.», το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας διοργανώνει:
α.   Σεμινάριο  για την επιρροή της Σελήνης και των Άστρων στα φυτά, σύμφωνα με την ελληνική  γεωργική παράδοση και τη Βιοδυναμική Γεωργία, τη Δευτέρα 7/4 και την Τρίτη 8/4/14 (5-9 μμ)
Ομιλητής θα είναι ο Μάριος Δεσύλλας Γεωπόνος Σύμβουλος Οικολογικής Γεωργίας. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο Συνεταιρισμό Παραγωγών Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων «ΟΙΚΟΖΩΗ ΣΥΝ.Π.Ε.», Ιωάννου Θεοτόκη 104, τηλ. 2661049294 και 6932654416.
 β.  Την ετήσια ανταλλαγή «των δικών μας σπόρων», την Τετάρτη 9/4/2014 στις 6 μμ., στο χώρο που λειτουργεί το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, (1ο – 5ο Γυμνάσιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου