Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Φιλελεύθεροι αγωνιστές «στην αγχόνη των Μπολσεβίκων»



Στην επιστήμη της βιολογίας, με τον όρο "συμβίωση" (symbiosis) ή τη "βιολογική αμοιβαιότητα" (mutualism), χαρακτηρίζεται η σχέση που μπορεί ν΄ αναπτυχθεί μεταξύ ανόμοιων οργανισμών από διαφορετικά βιολογικά είδη και από την οποία ωφελούνται και οι δύο εταίροι που στη προκειμένη περίπτωση έκαστος ονομάζεται "συμβιωτικός οργανισμός". Αυτή είναι πλέον η σχέση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... Κυριάκου και Φώφης. Παρασιτικά απολιθώματα του μεταπολιτευτικού παρελθόντος, ντυμένα με την προβειά του "νέου". Μαζί στη ζωή, μαζί στα ΜΜΕ της διαπλοκής, μαζί και στα πορίσματα των εξεταστικών

γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Πριν ακόμα, λοιπόν, βγει επισήμως το πόρισμα της Εξεταστικής επιτροπής για το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό "πάρτι" που έχει διοργανωθεί στη χώρα μας, οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι υπουργοί των δύο συμβιωτικών οργανισμών και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, είχαν ήδη πάρει θέση μάχης, με σηκωμένο πάντα τον δείκτη των δαχτύλων τους. Όχι για δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά για να νουθετήσουν τους "μπολσεβίκους".
Έτσι, ως "μπολσεβίκους", χαρακτήρισε το κανάλι "αρτ",, την κυβέρνηση, την ώρα που φιλοξενούσε παρέμβαση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, -συγνώμη του ΚΙΝΑΛ- Παύλου Χρηστίδη.
«Γεωργιάδης, Λοβέρδος, Βορίδης και Αβραμόπουλος στην αγχόνη των μπολσεβίκων», έγραφε το "σουπεράκι" του σταθμού. Του ίδιου καναλιού που πριν μερικούς μήνες είχε κάνει τη χυδαία τηλεοπτική δημοσκόπηση σχετικά με τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, με ερώτημα «Είστε υπέρ της ηρωποιήσεως του επίδοξου ληστή, ομοφυλοφιλου και οροθετικού;»
Μικρογραφία
Βέβαια το "αρτ" του Γιώργου Καρατζαφέρη μπορεί να είναι ένα περιθωριακό, ακροδεξιό κανάλι, αλλά δε διαφέρει και πολύ από πιο... σοβαρά Μέσα που επίσης έσπευσαν προς υπεράσπιση των διωκόμενων από τους "μπολσεβίκους"
Το newsit του Νίκου Ευαγγελάτου, για παράδειγμα, που έγραψε: «Βάζουν... μπουρλότο για να αλλάξουν την ατζέντα - Έρχεται το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία - Ευθύνες σε πέντε πρόσωπα»
Μικρογραφία
Το ότι ο κ. Ευαγγελάτος ήταν παρουσιαστής συνεδρίων της Novartis, είναι πιστεύω μια λεπτομέρεια που δε χρειάζεται να μας χαλάσει μια ωραία ιστορία με αιμοσταγείς μπολσεβίκους που βάζουν μπουρλότο στην υγιή πολιτική ζωή του τόπου μας.
Μικρογραφία

Στην ίδια γραμμή και τα ΝΕΑ (Δημοκρατία). "H Εξεταστική για την Υγεία δυναμιτίζει το σκηνικό", γράφει ο υπέρτιτλος, ενώ πιο κάτω διευκρινίζει, σε περίπτωση που το έχουμε ξεχάσει, πως όλα αυτά εντάσσονται στο "Δόγμα Πολάκη" που κυνηγάει τα λευκά περιστέρια της αντίστασης στο "μαδουρικό" καθεστώς.
Μικρογραφία
Ο (ακροδεξιός) "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ", η αγαπημένη εφημερίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν ακόμα πιο... αποκαλυπτικός. Πριν ακόμα βγει το πόρισμα, είχε βγάλει ετυμηγορία. Όπως είχε αποκαλύψει και για τα σκάνδαλα Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ, όλα είναι "Σκευωρίες", "λάσπη" και "κατασκευασμένες κατηγορίες".

Μικρογραφία
Φυσικά, χθές, ο Άδωνις ήταν από νωρίς στις επάλξεις. Το πόρισμα μπορεί να μην έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά γνωρίζει πως η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας. Γι' αυτό άλλωστε και ως υπουργός Υγείας, εκτός από την εισήγησή του για εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην Washington Post, πως «ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός αν ο ασθενής βρίσκεται στα τελικά στάδια». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ -και φερόμενος ως εμπλεκόμενος σε δύο τεράστια σκάνδαλα (Novartis - ΚΕΕΛΠΝΟ) - σε παρέμβασή του (εντός έδρας) δηλαδή στην εκπομπή των Χασαπόπουλου - Σαραντάκου, στο OPEN, δήλωσε πως δεν έχει καμία σημασία τι θα βγάλει το πόρισμα καθώς "πιθανά αδικήματα έχουν παραγραφεί".
Ο Ανδρέας Λοβέρδος από την άλλη αποφάσισε να δει (ορο)θετικά το όλο θέμα και να ενσωματώσει τους "μπολσεβίκους" σε ένα πρόγραμμα ανθυγιεινής διατροφής. «Τους έχω για πρωινό», δήλωσε, περιλαμβάνοντάς τους έτσι, στο σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.
Μικρογραφία
Βέβαια, από μόνη της η προσπάθεια σύσσωμης της διαπλοκής να αποδείξει πως το "πάρτι" στην υγεία -που ισούται με το μισό σχεδόν δημόσιο χρέος- το διοργάνωσαν ο Ρουβίκωνας και οι "μπολσεβίκοι", δεν πρόκειται να πείσει ούτε τη Μαρέβα που μαζεύει ελιές. Η μόνη διέξοδος είναι -όπως πάντα- το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων, ο εθνικισμός, οι ήρωες και το ένδοξο παρελθόν. Αλλά για αυτό θα μιλήσουμε, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς "Ο Κυριάκος και οι καταραμένοι μπολσεβίκοι".
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου