Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κύλησε ο Γκέμπελς και βρήκε τον Αδόλφο



Τα “ρεπό” του Κασιδιάρη και του Παναγιώταρου έχουν αναλάβει να κάνουν τα προβεβλημένα στελέχη της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Ακόμα και πρώην μετριοπαθείς πολιτικοί, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έχουν απλώσει μπουγάδα τα λεκιασμένα με αίμα και μίσος, μαύρα πουκάμισα των νεοναζί και των εθνικιστών.
γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Το τελευταίο του “χαρτί”, αυτό του απροκάλυπτου πλέον φασισμού, παίζει το πολιτικό σκέλος του «η χούντα (του Τσίπρα) θα πέσει σε λίγους μήνες».
Χθες και σήμερα στη Βουλή, οι βουλευτές της -ακραία επικίνδυνης πλέον- ΝΔ, άρχισαν την ομιλία τους με αναφορές στο "Ράμπο" εθνικιστή με το καλάσνικοφ που σκότωσε η αλβανική αστυνομία στο χωριό Βουλιαράτες. 
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μάλιστα, Νικήτας Κακλαμάνης, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και την χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη της δολοφονίας του εκ μέρους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες. Ζητώ την έγκριση του Σώματος, γιατί δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό, να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή», είπε ανοίγοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, εκστασιάζοντας τους βουλευτές της νεοναζιστικής οργάνωσης, καθώς αντίστοιχη πρόταση (για ενός λεπτού σιγή) είχε καταθέσει και η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια (την οποία πρόταση υιοθετήσει αμέσως, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης).
Χθες, την ημέρα της κηδείας του ομογενή Κ. Κατσίφα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter και σιγοντάροντας την ρητορική των νεοναζί εγκληματιών, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Να “πουλήσει” σε ηλίθιους “πατριωτισμό”, με τον ίδιο τρόπο που πουλάει νανοβιονικά γιλέκα – απάτη ή μηχανήματα που βγάζουν τη νικοτίνη από τα τσιγάρα.
Μικρογραφία
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεται δέος για έναν ομογενή εθνικιστή, μέλος παραστρατιωτικών οργανώσεων, που άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ, ο πολιτικός που έλεγε πως πρέπει να κάνουμε κόλαση τη ζωή των προσφύγων στην Ελλάδα και που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του αιώνα. Το ίδιο ακριβώς θα έλεγαν άλλωστε και οι αντίστοιχοι “Αδώνιδες” στην Τουρκία, αν κάποιος σεσημασμένος μουσουλμάνος εθνικιστής είχε αρπάξει ένα καλάσνικοφ και σουλάτσαρε σε χωριό της Ροδόπης, ουρλιάζοντας πως "η Θράκη είναι Τουρκική". Ή οι αντίστοιχοι Βορίδηδες, αν ένας Αλβανός εθνικιστής, ταμπουρωνόταν ένοπλος στην Άρτα... "για την Τσαμουριά".
Χθες, ο χρήστης του facebook, Gazmend Kapllani, που έχει μεγαλώσει στη χώρα μας (σήμερα ζει και εργάζεται ως καθηγητής στη Βοστόνη), ανάρτησε έναν διάλογο του Αλβανού πρωθυπουργού, Εντι Ράμα, με έναν Αλβανό πολίτη, ο οποίος και διαμαρτυρόταν γιατί, όπως έγραψε, το αλβανικό κράτος δεν αντέδρασε στα συνθήματα των Ελλήνων εθνικιστών στη κηδεία του Κατσίφα. Συνθήματα όπως: «φονιάδες Αλβανοί η Βόρεια Ήπειρος Γη ελληνική» και «το αίμα μας καλεί να σας κάψουμε Αλβανοί».
Η απάντηση του Αλβανού πρωθυπουργού, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφεία, είναι ένα μνημείο αντι-εθνικισμού ανεξαρτήτως προέλευσης.
Μικρογραφία
Αυτή την ανάρτηση του Έντι Ράμα, κάποιοι, πολύ συγκεκριμένοι έγκριτοι "κουκουλοφόροι" της ενημέρωσης, σε αγαστή συνεργασίαμε τα κεντρικά της Πειραιώς, όχι μόνο φρόντισαν να τη διαστρεβλώσουν, δημοσιοποιώντας επιλεκτικά σημεία της, αλλά να την κάνουν και σημαία «αλβανικού εθνικισμού». Πριν φυσικά είχαν παρουσιάσει την κηδεία του Κατσίφα, σχεδόν σα λαϊκό προσκύνημα από συμπατριώτες μας (που ήταν κυρίως χρυσαυγίτες, παραστρατιωτικούς κύκλους και απλούς ακροδεξιούς). 
«Προκαλεί ξανά ο Ράμα», ήταν, για παράδειγμα η πρωινή και η βραδινή επωδός του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ, συναγωνιζόμενοι επάξια το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου. Την ίδια στιγμή, τα ίδια κανάλια, μας ενημέρωναν γεμάτα τρόμο για το... ρεμπέτικο πάρτι του ΡΟυβίκωνα στη Φιλοσοφική.
Οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Βασίλης Κικίλιας, ανέλαβαν τη "βρώμικη" δουλειά, εκπροσωπώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρισκόταν στις Βρυξέλλες και κατάστρωνε σχέδια για εργασιακό μεσαίωνα, 12ωρα εργασίας, ασφαλιστικά Πινοσέτ και περισσότερους νεκρούς στη Μεσόγειο, παρέα με τους ακροδεξιούς Βέμπερ, Κρουτς και Όρμπαν.
Μικρογραφία
Μικρογραφία
Έχει μεγάλη σημασία να μελετήσουμε προσεκτικά ποιοι "πουλάνε" πατριωτισμό.
Είναι οι πρωταγωνιστές κάθε πιθανού και απίθανου σκανδάλου. Μαχαιροβγάλτες και τάγματα εφόδου. Φίλοι και συνομιλητές εκβιαστών και ποινικών. Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της χρεοκοπίας. Οι "σκηνοθέτες" της λιτότητας, του κοινωνικού αυτοματισμού, της διαφθοράς, της διαπλοκής, των προπαγανδιστικών ΜΜΕ και της γιγάντωσης της ακροδεξιάς ρητορικής.
Αυτοί που έστρωσαν το δρόμο για την εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση, κατηγόρησαν για αυτό τους αγανακτισμένους και τις πλατείες... και τώρα κάνουν αντιπολίτευση με τα συνθήματα της. Νόμος, τάξη, θρησκεία, πατρίδα και εθνικισμός. Τα επιχειρήματα, δηλαδή, κάθε απατεώνα.
Όταν οι προτάσεις σου δεν έχουν ούτε ένα θετικό περιεχόμενο, η μόνη πολιτική σου διέξοδος είναι η μισαλλοδοξία.
Θέλουν να συνηθίσουμε να μισούμε. Τόσο, ώστε να ξεχάσουμε τι πραγματικά αξίζει να αγαπάμε.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου