Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Πάμε στου Τσίπρα για καφέ!



Ένα δίκιο το είχε σήμερα ο πρωθυπουργός... Αφού χτες ο Κυρ. Μητσοτάκης, αντί να πάει στη Βουλή, προτίμησε να πάει στην... Κυψέλη και να προκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα, που μένει στην Κυψέλη, να περάσει κι από κει!
Παπαλάμπραινα
Ένα δίκιο το είχε σήμερα ο πρωθυπουργός (μη σας πω και δύο), όταν, απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, τον κάλεσε για καφέ στην Κυψέλη. 
Με αφορμή τη χθεσινή «απόδραση» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συζήτηση στη Βουλή για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πει στους επικοινωνιολόγους του να μην τον πηγαίνουν στη γειτονιά του (της Κυψέλη) και μάλιστα από εκεί να τον καλεί να πάει στη... γειτονιά του. Τον συμβούλευσε μάλιστα αν πάει άλλη φορά στην Κυψέλη, να του χτυπήσει να πιουν μαζί έναν καφέ.
 «Την άλλη φορά, όμως, που θα επιλέξετε να αποδράσετε από τη συζήτηση για την οικονομία στη Βουλή, κύριε Μητσοτάκη, πείτε στους επικοινωνιολόγους σας να μη σας βάζουν να κάνετε δηλώσεις διακόσια μέτρα από το σπίτι μου λέγοντας μου να έλθω στην περιοχή μου, στη γειτονιά μου να σας απαντήσω και να δω ποια είναι η πραγματικότητα.
Ας πάω σε καμία άλλη γειτονιά της Αθήνας. Και εν πάση περιπτώσει, αν έρχεστε από τη γειτονιά, χτυπήστε και το κουδούνι να πιούμε και κανέναν καφέ. Θα σας κεράσω!
Διότι μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά πολιτικό πολιτισμό έχουμε» είπε ο Αλ. Τσίπρας.
Ευγενική η πρόσκληση του πρωθυπουργού και πράγματι δείγμα πολιτικού πολιτισμού. Αλλά...
Το έχουμε ξαναπεί... Αυτοί οι «γαλάζιοι» επικοινωνιολόγοι δουλεύουν ακατάπαυστα για την κυβέρνηση. Αν ο πρωθυπουργός είναι πράγματι ευγενικός, θα έπρεπε τους έχει στείλει ένα γλυκό, ένα καλάθι λουλούδια... Αξίζουν ένα «ευχαριστώ». Η Πειραιώς περιμένει μια αναγνώριση...

Από την Κυψέλη στο Ψυχικό για...dinner με τον Λάκη Γαβαλά.
Αυτή ήταν η δραστηριότητα του Κ. Μητσοτάκη την Πέμπτη, ημέρα που απουσίαζε από τη Βουλή στη συζήτηση για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των μη μισθωτών και τη μη περικοπή των συντάξεων. https://youtu.be/wnWQsJcOtb0 

left 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου