Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Capital and mind controls



Είναι επικίνδυνοι. Κυβερνούν την Ευρώπη με ψέματα, δόγματα, εκβιασμούς, capital και mind control.

του Δημήτρη Τρίμμη

Για όσες και όσους ενήλικες κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς γίνεται αυτή την πενταετία της ταξικής λιτότητας και ιδίως το πεντάμηνο μετά το σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, να υπογραμμίσω τα εξής:
1. Με σχέδιο, συστηματικά, μέσω διαρκούς πρόκλησης τρόμου, οι Θεσμοί σε συνεργασία με τους ντόπιους πεμπτοφαλαγγίτες τσάκισαν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία, διασώζοντας τα τοκοχρεολύσια τους, τις τράπεζες τους και τα προνόμια της πλουτοκρατίας.
2. Επέβαλαν απόλυτη οικονομική ασφυξία στην ελληνική οικονομία, ισχυριζόμενοι οτι το δημόσιο χρέος, που είχαν εν γνώσει τους, για προφανείς κερδοσκοπικούς λόγους, δημιουργήσει, είναι διαχειρίσιμο... αρκεί να κάνουμε τα μαθήματά μας. Έκρυβαν ότι η ευρωζώνη ολόκληρη κινδυνεύει από το σκάσιμο της ευρύτερης φούσκας του χρέους, παρουσιάζοντας ως δώρα τα Μνημόνια της ταξικής λιτότητας, της καταστροφής του κοινωνικού κράτους και της παραγωγικής δομής που προσφέρουν στη χώρα -πειραματόζωο. Τα ίδια άθλια ψέματα πουλούσαν και συνεχίζουν να πουλάνε και στην υπόλοιπη καταχρεωμένη ευρωζώνη, για να αποσπάσουν τη συναίνεση των λαών.
3. Παράλληλα προκαλώντας διαρκή bank run και γενικευμένη οικονομική ανασφάλεια ενθάρρυναν τη φυγή κεφαλαίων και καταθέσεων (κάπου 120 δισ. ευρώ) από τη χρεοκοπημένη Ελλάδα προς στις δικές τους τράπεζες, με αποτέλεσμα τη διαρκή ύφεση και την απόλυτη εξάρτηση μας από το δικό τους νομισματικό σύστημα και τον εβδομαδιαίο δανεισμό με ΕLA.
4. Όταν η κυβέρνηση Τσίπρα τους είπε ΟΧΙ, τότε οι οικονομικοί δολοφόνοι αφηνίασαν και πάτησαν το κουμπί της απόλυτης ασφυξίας. Τους δε περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων μέσω τραπεζών που σαδιστικά προκάλεσαν βάσει μαθηματικού σχεδίου οι ίδιοι, θέλησαν να τους φορτώσουν στον Αλέξη Τσίπρα, για να τον ρίξουν, προς παραδειγματισμόν. Η σημερινή αποκάλυψη για την... υπόδειξη Αδωνι, ήδη από τις 23 Ιουνίου, να πνίξουν οι Γερμανοί την ελληνική κυβέρνηση με capital control, επιβεβαιώνει τη βρώμικη συνωμοσία.
5. Από την ώρα που η ελληνική Βουλή αποφάσισε το Δημοψήφισμα οι Θεσμοί απροκάλυπτα δηλώνουν καθημερινά  ότι θέλουν να διορίσουν δική τους κυβέρνηση και ίσως αύριο και δικό τους λαό στο πειραματόζωο-Ελλάς. Μαζί τους πάντοτε οι... πρόθυμοι και τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Μετά από όλα αυτά, κάτι ηγέτες σαν τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Ζ. Γκάμπριελ, που πριν λίγο είπε πως η ελληνική κρίση χρέους είναι μικρό πρόβλημα και δεν επηρεάζει την Ευρώπη, δεν είναι απλώς υποκριτές. Είναι επικίνδυνοι. Κυβερνούν την Ευρώπη με ψέματα, δόγματα, εκβιασμούς, capital και mind control..

efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου