Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Το «Καφενείο η Βουλή» εναντίον της Ζωής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Να δεχτώ όλα όσα θέλετε, πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι απότομη, δεν έχει  στυλ, είναι τυπολάτρης ως πρόεδρος της Βουλής, το παρακάνει κ.ο.κ. Να τα δεχτώ όλα αυτά.
Να σας πω επιπλέον πως μπορεί μερικές φορές να κωλυσιεργεί στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες -επίτηδες- για να καθυστερήσει τις εξελίξεις. Όλα οκ,μαζί σας κι εγώ.
Αλλά πείτε μου, ήταν εικόνα αυτή χθες στη Βουλή; Η Άννα Καραμανλή να φωνάζει«άντε» από κάτω (ή, μήπως, «άιντε» και με προφορά;). Η Άννα Καραμανλή φίλοι μου, ναι.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος να κραυγάζει από το έδρανό του (μέσα στην... ευγένεια ως συνήθως) ζητώντας της να παραιτηθεί. Γιατί, άραγε; Γιατί δεν αρέσει στον κ.Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ του 4% (τον Ιανουάριο, όχι τώρα) η πρόεδρος της Βουλής και την προτρέπει να παραιτηθεί;
Και, τέλος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε μία απίστευτη οχλαγωγία, μεγιουχαΐσματα, να λειτουργούν σαν να βρίσκονται σε αρένα. Ήθος!
Αυτή ήταν η εικόνα της Βουλής την ώρα που η Ζωή κατέβαινε από την έδρα. Ένακαφενείο (με την κακή έννοια). Έχουν... τρόπους, έτσι;
Αλλά, σήμερα, όλοι στα ΜΜΕ έλεγαν για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή ήταν στο επίκεντρο της κριτικής. Μία στοχοποίηση άνευ προηγουμένου. Ας συνεχίσουν έτσι, το έκαναν και στο δημοψήφισμα. Θα πετύχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Αυτοί, ξέρουν. Ή, μήπως, δεν ξέρουν τελικά;
Δημήτρης Κανελλόπουλος - efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου