Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αλ. Τσίπρας στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Νέος Παπαδήμος δεν γίνομαι...


Αλ. Τσίπρας στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Νέος Παπαδήμος δεν γίνομαι...

"Εγώ δεν πρόκειται να γίνω νέος Παπαδήμος...". Το σαφές αυτό μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας τη συνεδρίαση της, κλειστής, συνεδρίασης, Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικής Γραμματείας.
Περιγράφοντας στην αρχή της ομιλίας του, το τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες, έκανε αναλυτική αναφορά στην επιλογή διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. "Από αυτό πήραμε την εντολή να φέρουμε μια καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο που μας δόθηκε στο Eurogroup", δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες. Και συνέχισε: "Δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε τη χώρα από την Ευρωζώνη".
"Αυτή τη στιγμή - πρόσθεσε με έμφαση - βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία, είναι η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής σε αυτές. Εγώ - σημείωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές και τα μέλη της Π.Γ.- δεν πρόκειται να γίνω νέος Παπαδήμος. Εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί. Ή θα φύγουμε όλοι μαζί ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί", κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας, σε μια ομιλία που καταχειροκροτήθηκε στο κλείσιμό της.
Αμέσως μετά τον πρωθυπουργό, στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου