Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Αν είναι δυνατόν: έβαλαν χορηγό στο Πατρινό Καρναβάλι την Coca Cola και έκοψαν τη ΛΟΥΞ!!!


Αν είναι δυνατόν: έβαλαν χορηγό στο Πατρινό Καρναβάλι την Coca Cola και έκοψαν τη λουξ!!! Τι λέει η Δημοτική Αρχή;

Αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας, δεν θα το πιστεύαμε. Η νέα Δημοτική Αρχή, προχώρησε σε συμφωνία χορηγικής συμφωνίας με την 3 Ε για το Πατρινό Καρναβάλι.
Όπως προκύπτει από το site του Πατρινού Καρναβαλιού, η Fanta, το αδελφάκι της Coca Cola, είναι ο μεγάλος χορηγός του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ απουσιάζει τελείως η πατρινή εταιρία ΛΟΥΞ, η οποία επί δεκαετίες στηρίζει χορηγικά το Πατρινό Καρναβάλι.
Πριν πούμε οτιδήποτε, γιατί εν προκειμένω έχουμε να πούμε πολλά, περιμένουμε τη Δημοτική Αρχή να μάς εξηγήσει ποια ήταν τα κριτήρια της επιλογής της...
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την πρώτη σελίδα του site του Πατρινού Καρναβαλιού, σήμερα Τρίτη το πρωί.
Η χορηγία δεν αποτελεί μια απλή διαφημιστική δράση, συνηθισμένη στον δυτικό και καπιταλιστικό κόσμο. Συνιστά μια εξελιγμένη μορφή συνεργασίας που καταγράφει τη διάθεση των συνεργαζομένων μερών να συμπορευτούν στη βάση μιας κοινής αντίληψης για το θεσμό που ο ένας λειτουργεί (ο Δήμος, εν προκειμένω) και ο άλλος στηρίζει οικονομικά (η Coca Cola, εν προκειμένω), δια της χορηγίας.
Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι ακριβώς τα σημεία σύμπτωσης της Δημοτικής Αρχής με την Coca Cola, για την ανάπτυξη ενός λαϊκού θεσμού, όπως το Πατρινό Καρναβάλι.

http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου