Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Το πρόγραμμα του κερκυραϊκού καρναβαλιού 2015



Ο ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κέρκυρας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του κερκυραϊκού καρναβαλιού 2015


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
6:30 μ.μ. «ΚΑΝΤΡΙΛΛΙΕΣ» στην πλατεία SAN GIACOMO με τον πολιτιστικό σύλλογο Λευκίμμης.
07:00 μ.μ. «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» και ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ» στην παλιά πόλη και» στην πλατεία Δημαρχείου « SAN GIAKOMO» από τον Οργανισμό Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων.
07:00 μ.μ. «ΤΣΙΚΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ» στην πλατεία Λεμονιάς με τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΕΣΤΡΟ και τους Κούμ-κου-άρτ και ζωντανή ορχήστρα και τραγούδι με τα παιδιά από τον Μπερντέ. Τσικνίσματα-ποτά δωρεάν!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
12:00 μ.μ. « ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ» στην πόλη. Διαδρομή: Αφετηρία: Σπηλιά-Ν. Θεοτόκη-Μ.θεοτόκη -Λιστόν- Κοφινέτα με τις κεφάτες μαζορέτες των σχολών χορού Τζένης Θεοτόκη-Σωτήρη Μπουχάγιαρ-Χοροκίνηση-Σαμάνθας Μπρίντλεϋ.
02:30 μ.μ. «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» με την Κερκυραϊκή Μασκαράτα. Έναρξη: Κοφινέτα και τερματισμός στην πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ- SAN GIACOMO. Οι μαζορέτες των σχολών Νάντης Ρίζου, Νίκης - Νάντιας Γιάννου και Χοροκίνησης και θα χορέψουν για όλους μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
02:30 μ.μ. «Η ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΙΟΡ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ» ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Σπηλιά-Βόλτο Μπονάτη και διέλευση από την οδό Νικηφόρου Θεοτόκη-Λιστόν-Ευγενίου Βουλγάρεως (Κάντε Λάκουες) με κατάληξη στην πλατεία Δημαρχείου. Τον καρνάβαλο συνοδεύουν η κουστωδία του, και πολλοί καρναβαλιστές!!

ΤΡΙΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
07:00 μ.μ. «ΚΑΝΤΡΙΛΛΙΕΣ« με το χορευτικό σύλλογο ΦΑΕΘΩΝ στην πλατεία Δημαρχείου SAN GIAKOMO.
07:30 μ.μ. «ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ» στην πόλη με τραγούδια και καντάδες από την Κερκυραϊκή καντάδα και μαντολινάτα.
08:00 μ.μ. «ΚΡΑΣΟΔΙΚΕΙΟ» με την ομάδα Σατυρικού Καρναβαλιού στην Πίνια και την πλατεία Βραχλιώτη.

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
08:00 μ.μ. Κορφιάτικα πετεγολέτσα και «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ» επί της Νικηφόρου Θεοτόκη και Καποδιστρίου από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
08:00 μ.μ. «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ» στην πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ-SAN GIACOMO απο το ΛΑΟΔΑΜΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
11:30 μ.μ. «ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ» στην πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ-SAN GIACOMO με γερές δόσεις κεφιού, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, σκετσάκια, ομαδικά παιχνίδια και πολύ, πολύ χορό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 02:30 μ.μ «Η ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΙΟΡ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ» ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Σπηλιά-Βόλτο Μπονάτη και διέλευση από την οδό Νικηφόρου Θεοτόκη-Λιστόν-Ευγενίου Βουλγάρεως (Κάντε Λάκουες) με κατάληξη στην πλατεία Δημαρχείου όπου και θα καεί. Τον καρνάβαλο συνοδεύουν η κουστωδία του, και πολλοί καρναβαλιστές!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: «ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ» στην πλατεία SAN GIACOMO με εκπληκτικές ρυθμικές επιλογές από τον Ανδρέα Σγούρο και δωρεάν κρασί!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου