Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Μη βαστάτε τον Βενιζέλο! Θέλει να βοηθήσει !!



Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας τείνει να λάβει η απομόνωση του τρισμέγιστου διαπραγματευτή Βενιζέλου! 


Ο πρόεδρος του (ό,τι απέμεινε) ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε τον καημό που τον βαραίνει στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του (απο)κόμματος.
Θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν παρέχει σχετική ενημέρωση στην αντιπολίτευση... Ο Τσίπρας, αντί να παρατήσει τη Σύνοδο και να τρέξει να πάρει τον Βενιζέλο τηλέφωνο, ξημεροβραδιάζεται στη διαπραγμάτευση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο left.gr τις τελευταίες ώρες, ο τρισμέγιστος διαπραγματευτής, ο σκληρός της Ευρωζώνης, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες από παλιές του ανελέητες μάχες, κλαίει και οδύρεται. Τηλεφωνεί στον Τόμσεν και του λέει πόσο θα του λήψει αυτός και όλο το κλιμάκιο της τρόικας.
Τα δάκρυα του προέδρου μουσκεύουν τις Α4, στις οποίες έχει τυπώσει και διαβάζει με νοσταλγία τα μέιλ της τρόικας προς τον Χαρδούβελη.
Φόβοι εκφράζονται ότι ο στυλοβάτης της σκληρής διαπραγματευτικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά ενδέχεται να μουσκέψει με τα δάκρυά του και τα απόρρητα έγγραφα της αμυντικής πολιτικής της χώρας, που κατά δήλωσή του φυλάει στο σπίτι του.
Στενοί του συνεργάτες αναφέρουν επίσης ότι ο Βενιζέλος είναι πληγωμένος και από ένα ακόμα γεγονός. Ενώ για τη διαδοχή Σαμαρά γίνονται δείπνα νεοδημοκρατών και παίρνουν φωτιά τα πιρούνια, για τον ίδιο, κοτζάμ πολιτικό άντρα, οι πασόκοι συναγωνιστές του δεν κάλεσαν ούτε σε ένα τσάι με βουτήματα...
παπαλάμπραινα
http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου