Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΠΟΕ - ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήρια ενάντια σε διαθεσιμότητα και απολύσεις


ΑΔΕΔΥ

“ Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ  ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 30 Ιουνίου με συλλαλητήρια των εργαζομένων του Δημοσίου σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών ”

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ- ΟΤΑ σήμερα  στη 1 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στις 3 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Η διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ότι επιθυμεί να παραδώσει στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη «χιλιάδες υπογραφών που εναντιώνονται στην εφαρμογή του Ν.4250/2014», προκειμένου να αποδείξει στην ηγεσία του υπουργείου ότι «με τη συγκριτική αξιολόγηση δεν διαφωνεί μια πολύ μικρή μειοψηφία εργαζομένων που ξεβολεύεται…».
Η ΑΔΕΔΥ από τη μεριά της αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων με αιτήματα εκτός της απόσυρση του μέτρου της αξιολόγησης, την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων υπαλλήλων.
Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ  ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 30 Ιουνίου με συλλαλητήρια των εργαζομένων του Δημοσίου σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ πρόκειται να κλιμακωθούν στις 9 Ιουλίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα. Η ΑΔΕΔΥ, στο ψήφισμά της ζητά από τους εργαζομένους στο Δημόσιο να απέχουν από κάθε διαδικασία σχετική με την εφαρμογή των μέτρων.

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου