Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΤ και χημικά στην ΕΡΤ, συλλήψεις απολυμένων!

Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία του Σαμαρά και του Βενιζέλου… Μέσ΄ τη μαύρη νύχτα, στις 4:15 τα ξημερώματα, μπήκαν τα ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων εργαζομένων της ΕΡΤ Νίκο Τσιμπίδα, Παναγιώτη Καλφαγιάννη και άλλους.



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!




Αστυνομικοί των ΜΑΤ και από άλλες υπηρεσίες, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν στην κυριολεξία το κτίριο και ζήτησαν απ΄όσουν ήταν μέσα ν΄ αποχωρήσουν μέσα σε μερικά λεπτά.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οκτώ από τις οποίες αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου και δύο μπήκαν μέσα στο κτίριο.
Οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τους πολίτες να μεταβούν στο Ραδιομέγαρο για να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους που συνεχίζεται για πλέον των 4 μηνών…
Τέσσερις προσαγωγές. Συλλήψεις;
Η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ Μ. Νικολάρα ανέφερε πως έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ. Έξω από το Ραδιομέγαρο βρίσκονται η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μ. Αντωνιάδου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Κ. Σαββίδης. Στις 06.00 το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών για να απωθήσουν τους συγκεντρωθέντες προς την πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Το ρεύμα ανόδου της Λ. Μεσογείων έχει κλείσει.   
Έβγαλαν έξω από το στούντιο το δημοσιογράφο που έκανε εκπομπή!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zougla.gr, «την ώρα της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων στο ραδιομέγαρο ο δημοσιογράφος που ήταν στον αέρα συνέχιζε να κάνει εκπομπή. Τον διέκοψαν και του ζήτησαν να βγει από το στούντιο. Εκείνη τη στιγμή καληνύχτισε τους ακροατές και είπε: «Εδώ πρέπει να σας αφήσω. Ψυχή Βαθιά».

84ba5398064fdfb214e775d5d2781b14 XL

Ο… Άδωνις στέλνει συγχαρητήρια στο Δένδια για την εισβολή στην ΕΡΤ!
Από το μακρινό Καζακστάν που βρίσκεται για δουλειές ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενημερώθηκε για την έφοδο των ΜΑΤ στο κατειλημμένο Ραδιομέγαρο και έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα μέσω Twitter στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια. Τι λέει; «Υπουργέ μας, αν και είμαι στο Καζακστάν, έφτασαν και εδώ τα ωραία νέα! Επιτέλους!!! Εύγε!»…
adwnis--e-me01

Μήνυμα εργαζόμενων ΕΡΤ
Οι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ, στον ιστότοπο τους ανέβασαν το εξής μήνυμα:
"Πριν από λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ραδιομέγαρο. Έχουν δώσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση του κτηρίου, ειδάλλως θα συλλάβουν όσους παραμένουν εντός. Όταν τα μικρόφωνα σιγήσουν, αυτό που θ' ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ. Δεν θα είναι οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μην τους νομιμοποιήσετε με την ακρόαση & θεάσή σας!»

CORFUPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου