Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Στις θέσεις τους με δικαστική απόφαση οι σχολικοί φύλακες Νεάπολης-Συκεών


Στις θέσεις τους με δικαστική απόφαση οι σχολικοί φύλακες Νεάπολης-Συκεών

Τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων υποστήριξε η δημοτική αρχή
Δεκτή έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Νεάπολης-Συκεών ζητώντας να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά την κατάργησή τους.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, η πρώτη φάση του δικαστικού τους αγώνα ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της δημοτικής αρχής στη δικαιοσύνη, ενώ η εκδίκαση της τακτικής αγωγής τοποθετείται στα τέλη της άνοιξης.
«Από την πρώτη στιγμή τονίζαμε την ανάγκη της παραμονής των σχολικών φυλάκων στις θέσεις τους, διαφωνώντας πλήρως με την απόφαση που τους κατήργησε, μαζί με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, μέσα σε μια νύχτα. Ο αγώνας μας αυτός, όμως, όσο και αν κάποιοι εγκάθετοι προσπαθούν να τον αγνοήσουν ή να τον απαξιώσουν, θα συνεχισθεί μέχρι την τελική δικαίωση των σχολικών φυλάκων» ανέφερε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.
Ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να μην αρκεστεί σ' αυτές τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά να συνεχίσει τον αγώνα και μέσα από την ΚΕΔΕ, για τη τελική δικαίωση των σχολικών φυλάκων, αλλά και την επέκταση του θεσμού και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου